Neler Yeni

Yenilenmiş Telefon Almak mantıklı mı ?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI

YazılımKafa

80+ Silver
İyi günler https://getmobil.com/satin-al/cep-t...e-2020/apple-iphone-se-2020-64-gb-beyaz-2741/ bu yenilenmiş telefonu almak sizce mantıklı mı değil mi ?
O meşhur yeşil firmadan aldık. Telefonun her yeri sıkıntılı. Ekranı bozuktu, ahizesi bozuktu, anakart arızası yüzünden arka kamerası kapandı. Anakartı o kadar çok işlem görmüş ki tamirde edilmedi. Bu firma nasıl bilmiyorum ama yenilenmişlerin çoğunda durum böyle. Orjinal parça olmayınca çok sıkıntı oluyor. İphone se alma daha düşük model al ama 0 al ya da tanıdığından güvenilir temiz 2. el al

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Kurtoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O meşhur yeşil firmadan aldık. Telefonun her yeri sıkıntılı. Ekranı bozuktu, ahizesi bozuktu, anakart arızası yüzünden arka kamerası kapandı. Anakartı o kadar çok işlem görmüş ki tamirde edilmedi. Bu firma nasıl bilmiyorum ama yenilenmişlerin çoğunda durum böyle. Orjinal parça olmayınca çok sıkıntı oluyor. İphone se alma daha düşük model al ama 0 al ya da tanıdığından güvenilir temiz 2. el al
Anladım hocam çok sağolun

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,584
İsim
uwu
2. el ama yenilenmiş alma parçaların çoğu yan sanayi

KAANT10X

80+ Bronze
Ne 2. El alınır ne yenilenmiş. Tam olarak ne işlem yapıyorlar bilmiyorum ama orijinallik falan kalmıyor. Orijinalliği bırak çalışmıyorda. Ne alacaksın bilmiyorum ama üstüne para koymak daha iyi. En azından uzun ömürlü bir cihaz olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Kurtoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne 2. El alınır ne yenilenmiş. Tam olarak ne işlem yapıyorlar bilmiyorum ama orijinallik falan kalmıyor. Orijinalliği bırak çalışmıyorda. Ne alacaksın bilmiyorum ama üstüne para koymak daha iyi. En azından uzun ömürlü bir cihaz olur.
Anladım hepinize çok teşekkür ederim iyi günler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,387
Üyeler
166,366
Son üye
KaanEfeVR
Top Bottom