Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Yenilenmiş telefon almayı düşünüyorum

YOUNG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Göktuğ Samet Özkan
arkadaşlar telefonum berbat durumda ztn 5000tl ye almıştım değiştirmem lazım kredi kartı ile almayı düşünüyorum trenyol dan alıcağım için iade işlemleri de kolay nakit o kadar param yok birde kredi çekersem 2000tl her ay fazladan vericem alıpta sıkıntı yaşıyan oldu mu

ArdaBerkO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arda Orak
Ben yakın zamanda getmobilden 2 adet telefon aldım ikisi de sorunlu çıktı 2-3 ay uğraştım neredeyse

YOUNG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Göktuğ Samet Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xTURANN

80+ Silver
30k 45k arasında
S24FE - S24, hangisini daha ucuz bulursanız onu alabilirsiniz. Samsung'un kendi sitesinde telefona özel hediyeler olabiliyor ( saat, kulaklık, şarj aleti v.b ) o şekilde alırsan daha çok kâr edersin.

YOUNG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Göktuğ Samet Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S24FE - S24, hangisini daha ucuz bulursanız onu alabilirsiniz. Samsung'un kendi sitesinde telefona özel hediyeler olabiliyor ( saat, kulaklık, şarj aleti v.b ) o şekilde alırsan daha çok kâr edersin.
kredi kartı ile almam lazım nakit sıkıntı o yüzden yenilenmiş ya da 2. el düşünüyorum

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
arkadaşlar telefonum berbat durumda ztn 5000tl ye almıştım değiştirmem lazım kredi kartı ile almayı düşünüyorum trenyol dan alıcağım için iade işlemleri de kolay nakit o kadar param yok birde kredi çekersem 2000tl her ay fazladan vericem alıpta sıkıntı yaşıyan oldu mu
Hocam bazen içi açılıp parçaları değiştirildiği için çok kötü işçilik olabiliyor basın ağrıyabilir ki zaten öyle aşırı bir fiyat avantajı yok ben bildiğim ben alma derim

xTURANN

80+ Silver
kredi kartı ile almam lazım nakit sıkıntı o yüzden yenilenmiş ya da 2. el düşünüyorum
Online siteden nakit nasıl alacaksınız ? Mutlaka bir kart gerekiyor zaten. Kredi kartınızı girerek samsung'un sitesinden veya hepsiburada, trendyol, amazon, vatan, mediamarkt gibi sitelerden istediğiniz telefonu alabilirsiniz.

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Reşit Akalın
Kanka internetten zaten kredi kartıyla alıyorsun. Neden yenilenmiş istiyorsun ki?

YOUNG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Göktuğ Samet Özkan
Kanka internetten zaten kredi kartıyla alıyorsun. Neden yenilenmiş istiyorsun ki?
sıfır telefonları alamıyorsum kredi kartı ile ya 2. el olacak yada yenilenmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Online siteden nakit nasıl alacaksınız ? Mutlaka bir kart gerekiyor zaten. Kredi kartınızı girerek samsung'un sitesinden veya hepsiburada, trendyol, amazon, vatan, mediamarkt gibi sitelerden istediğiniz telefonu alabilirsiniz.
kredi kartı ile taksitli alıcam 6 yada 12 sıfır telefonlar alınmıyor

Hocam bazen içi açılıp parçaları değiştirildiği için çok kötü işçilik olabiliyor basın ağrıyabilir ki zaten öyle aşırı bir fiyat avantajı yok ben bildiğim ben alma derim
2. el alabilirim ama öylede garanti vermiyorlar birde üzerine onlarında içinin açılıp açılmadığını bilememki

Son düzenleme:

catsped

80+ Bronze
Kanka 35-40 bin paran var ve yenilenmiş telefon mu bakıyorsun Allah aşkına sana bu aklı kim veriyor hiçbiriniz mi güzel düşünemiyorsunuz sıfır S24 FE alsana o paraya 25,000₺'ye satılıyor bu telefon ve mükemmel bir cihaz niye yazık ediyorsunuz paranıza gözünüzü seveyim kolay mı kazanılıyor

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
sıfır telefonları alamıyorsum kredi kartı ile ya 2. el olacak yada yenilenmiş

kredi kartı ile taksitli alıcam 6 yada 12 sıfır telefonlar alınmıyor

2. el alabilirim ama öylede garanti vermiyorlar birde üzerine onlarında içinin açılıp açılmadığını bilememki
14t pro ya da s23 ultra vs. Düşünebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,893
Üyeler
172,563
Son üye
kimsesiz
Top Bottom