Neler Yeni

Yenilenmiş XBox One S alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Selamlar arkadaşlar xbox one s konsol bakıyordum çeşitli alışveriş sitelerinde yenilenmiş cihazlar gördüm. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı yenilenmiş cihaz nedir? 12 ay garantili yazıyor ama microsoft garantili midir daha önce alan ya da bilgi verecek bir arkadaş var mı?

bulduklarımdan bir tanesi böyle

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Selamlar arkadaşlar xbox one s konsol bakıyordum çeşitli alışveriş sitelerinde yenilenmiş cihazlar gördüm. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı yenilenmiş cihaz nedir? 12 ay garantili yazıyor ama microsoft garantili midir daha önce alan ya da bilgi verecek bir arkadaş var mı?

Bence biraz dah para biriktirip Series S alın. Uzun vadede sizi çok daha tatmin edecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun bilgisayarını yeni topladım hocam şimdilik o kadar masraf etmeye gerek görmüyorum bir de ilk kez xbox alacağım asıl sorum yenilenmiş cihazlarla ilgiliydi alıp deneyimleyen arkadaşlar varsa güvenilir mi diye yine de cevabın için çok sağol

Em1rh4an

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Emirhan Orhan
teşhir ürünlerinden uzak durunuz

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23

Bunlar 2. el diye biliyorum. Üstteki arkadaşın da dediği gibi, Series S al bütçeni artırıp.

omerwave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Solak
ikinci elden donanımhaber kısmından 1.5kya tertemiz garantili cihaz aldım. orada çok var böyle oraya bir göz at derim.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikinci elden donanımhaber kısmından 1.5kya tertemiz garantili cihaz aldım. orada çok var böyle oraya bir göz at derim.
Bilgi için sağolun hocam bir kaç arkadaş daha söyledi ama kredi kartıyla alacağım için öyle bir opsiyonum yok maalesef

Top Bottom