Neler Yeni

Yenilgiyi kabullenemiyorum

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Yenilgiyi kabullenemiyorum mesela fifa 21 de kariyer de dünya kupası kaybettim oturup ağlayacaktım nerdeyse sürekli böyleyim nasıl bunu aşabilirim ?
Bende de var aynı sorun. Çözümü de online oyun girmemek o.O2. Ben Mortal Kombat online da 5 oyun giriyorsam 2 kaybediyordum. Sadece 1 sene boyunca offline girdim, kendimi geliştirdim sonra online girmeye başladım.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
fifa 22 gel tokatlayim seni alışırsın yavaş yavaş :cool:

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Pp konu uyumu.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Yenilgi olmadan kazanmanın mutluluğunu yaşayamazsın ki. Zamanında benim yaptığım gibi yenilince etrafını parçalayasın gelmiyorsa sorun yok. Eğer hırsına hakim olup kendini o gazla geliştirebilirsen yenilginin kazanmaktan çok faydasını görürsün.

José Mourinho

80+ Silver
İlla yenilirsin bide sürekli kazanırsan zevki çıkmaz yenilince futbolcu yu güçlendiriyor yeni şey alıyon kazanıyım diye daha uzun süreli oyun eğlencesi sürüyo

bwNN

80+ Silver
Kim yenilmek ister ki kanka herkesde var o. Bendede çok oluyor valorantda sinirden çıldırdıgım oluyor.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,759
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Yenilgiyi kabullenemiyorum mesela fifa 21 de kariyer de dünya kupası kaybettim oturup ağlayacaktım nerdeyse sürekli böyleyim nasıl bunu aşabilirim ?
Her oyunda mı böyle fifada mı

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bende öyle bırakmıyorum adam mesela beni öldürüyor leveli yüksek bende illa onu öldüreceğim içimde kalır yoksa hikayeli oyunlardada öyle tekte o bölümü geçemeyince sinir olurum ama iyidir bu boşver asıl gamerlar böyle davranır zaten.

Top Bottom