Neler Yeni

Yerden ısıtma olmayan evin odasına fayans döşenir mi?

EsdeathSama

80+ Bronze
Yeni ev aldık, üniversitede son yılımı bitirip ailemin yanına yerleşeceğim. Ev kombili her odada petek var. Başlıkta bahsettiğim fayans banyo-tuvalet için olan değil normal bir oturma odası zemini için.
Fayans çok estetik duruyor arkadaşlarımın evinde gördüğümde falan biraz özeniyorum açıkçası. Vuran ışıkla beraber olan yansıması vs. çok iyi. Neyse sorun şu; şuan yerde haliyle parke var, bütçe derdim yok gayet esneğim tek korktuğum kısım kışın ciddi bir soğukluk yaratır mı yani zemine çorapla terlikle bile bassam üşür müyüm?

Bu arada kendi odam için soruyorum sadece diğer odalar parke kalacak.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Yeni ev aldık, üniversitede son yılımı bitirip ailemin yanına yerleşeceğim. Ev kombili her odada petek var. Başlıkta bahsettiğim fayans banyo-tuvalet için olan değil normal bir oturma odası zemini için.
Fayans çok estetik duruyor arkadaşlarımın evinde gördüğümde falan biraz özeniyorum açıkçası. Vuran ışıkla beraber olan yansıması vs. çok iyi. Neyse sorun şu; şuan yerde haliyle parke var, bütçe derdim yok gayet esneğim tek korktuğum kısım kışın ciddi bir soğukluk yaratır mı yani zemine çorapla terlikle bile bassam üşür müyüm?

Bu arada kendi odam için soruyorum sadece diğer odalar parke kalacak.
Kesinlikle üşürsün. Bana parke görünümü daha estetik duruyor, fayansta üşümemek için ya komple hali veya halıflex kaplayacaksın ki görüntüsünü sevdiğinden fayans görüntüsü de kalmış olmayacak yada hep terlikle dolaşacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,879
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom