R Rélf 80+ Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 180 Reaksiyon skoru 14 27 Şubat 2021 #1 Yerel Disk C'de Fraps dosyası varda ben bi aralar LoL skin indirmiştim onun içindede heroların pp leri var hatta onun exe side var daha önce silmiştim sonra tekrar kurdum yine geldi sizce içindekilerini mi silim dosyayı mı silim ?
Yerel Disk C'de Fraps dosyası varda ben bi aralar LoL skin indirmiştim onun içindede heroların pp leri var hatta onun exe side var daha önce silmiştim sonra tekrar kurdum yine geldi sizce içindekilerini mi silim dosyayı mı silim ?
2JZ-GTE 80+ Gold Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 6,287 Reaksiyon skoru 5,782 27 Şubat 2021 #2 Lolün sitesinde bi program var onu yükleyip halletmezsen lolde ban yersin.(internete lol skin tamamen kaldırma felan yaz yardımcı şeyler var)
Lolün sitesinde bi program var onu yükleyip halletmezsen lolde ban yersin.(internete lol skin tamamen kaldırma felan yaz yardımcı şeyler var)
R Rélf 80+ Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 180 Reaksiyon skoru 14 27 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 radasamara yazmış: Lolün sitesinde bi program var onu yükleyip halletmezsen lolde ban yersin.(internete lol skin tamamen kaldırma felan yaz yardımcı şeyler var) Devamı için tıklayın... okey dostum
radasamara yazmış: Lolün sitesinde bi program var onu yükleyip halletmezsen lolde ban yersin.(internete lol skin tamamen kaldırma felan yaz yardımcı şeyler var) Devamı için tıklayın... okey dostum