Heath Ledger
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,649
- İsim
- Heath Ledger
Bugün sizlere yeni keşfettiğim bir uygulamadan bahsedeceğim. Bildiğiniz üzere Clubhouse uygulaması birden gündeme oturdu ancak android kullanıcıları bu uygulamaya erişemediği için(yasal olarak) uygulama bir anda o yakaladığı ivmeyi kaybetti. Android için bu tarz uygulamalara bakınırken "Yerli" olduğunu gördüğüm "Mahal" uygulamasını test etmek istedim. İnceleme geçmeden önce şunu belirtmeliyim ki Clubhouse uygulamasını daha önce hiç kullanmadım.
Artıları
+Clubhouse uygulamasına gerçekten alternatif bir uygulama
+"Yerli" bir uygulama
+Herhangi bir kasma-donma veya bunun gibi teknik arızayla karşılaşmadım
+Uygulamayı tanıtmak için bazı ünlü kişileri akşamları davet edip sohbet ediyorlar
+Tasarımı sade ve anlaşılabilir
Eksileri
-Uygulama yeni olduğu için kullanıcı sayısı çok az. (Ancak bazı sosyal medya fenomenleri bu uygulamaya kayıt olmuş. Örn. Berkcan Güven veya Chaby Han)
-"Yerli" bir uygulama olduğu için yabancı insanlar uygulama içerisinde yok
-Clubhouse'daki gibi davet sistemi var. Ancak uygulama yeni olduğu için ve kimseye davet kodu gelemeyeceği için siz uygulamaya kayıt olduğunuzda 1 gün içinde kurucu üyeler tarafından otomatik olarak davet ediliyorsunuz. Yani Clubhouse gibi davet yoksa giriş yapamıyorsun olayı bu uygulamada yok. İsteyen herkes kullanabiliyor
-Yalnızca android kullanıcıları kullanabiliyor
-Profil kısmı daha da geliştirilebilir
Uygulamanın linkini aşağıya bırakıyorum
Artıları
+Clubhouse uygulamasına gerçekten alternatif bir uygulama
+"Yerli" bir uygulama
+Herhangi bir kasma-donma veya bunun gibi teknik arızayla karşılaşmadım
+Uygulamayı tanıtmak için bazı ünlü kişileri akşamları davet edip sohbet ediyorlar
+Tasarımı sade ve anlaşılabilir
Eksileri
-Uygulama yeni olduğu için kullanıcı sayısı çok az. (Ancak bazı sosyal medya fenomenleri bu uygulamaya kayıt olmuş. Örn. Berkcan Güven veya Chaby Han)
-"Yerli" bir uygulama olduğu için yabancı insanlar uygulama içerisinde yok
-Clubhouse'daki gibi davet sistemi var. Ancak uygulama yeni olduğu için ve kimseye davet kodu gelemeyeceği için siz uygulamaya kayıt olduğunuzda 1 gün içinde kurucu üyeler tarafından otomatik olarak davet ediliyorsunuz. Yani Clubhouse gibi davet yoksa giriş yapamıyorsun olayı bu uygulamada yok. İsteyen herkes kullanabiliyor
-Yalnızca android kullanıcıları kullanabiliyor
-Profil kısmı daha da geliştirilebilir
Uygulamanın linkini aşağıya bırakıyorum
Mahal - Apps on Google Play
Mahal'de arkadaşlarınla ve yeni insanlarla sesli odalarda buluş, sohbet et! Mahal Nedir? Mahal dilediğin konuda sesli odalarda konuşabileceğin, arkadaşlarınla veya diğer insanlarla buluşabileceğin bir ortam. İster ilgini çeken bir odada dinleyici ol, istersen de dilediğin konuda bir sesli...
play.google.com