Yeşil Forumdan Donanım Arşivine Geçiş

Arkadaşlar selamlar ben malum forumdan artık bıktım ve Donanım arşivine geçtim yav arkadaş sadece . koymadım diye 1 saat uyarı yiyorum biraz araştırdım sırf yeşil forumun ayrılmadan önceki adamına küfür etmişler diye adamın epostasını vs ifşa etmişler burda . koymassak uyarı yemeyiz değil mi ? :D bıktım çünkü artık o yeşilden ya kusura bakmayın uslubümü bozuyorum her boka uyarı yazıyorlar adamlara soru soruyorum demedikleri toxici bırakmıyolar hesap silmeye çalışıyorum silmiyolar ilgilenmiyorlar burası daha sade ve hoş duruyor bu arada

yeşili bu yüzden sevmiyorum renk olarakta :D uygunsuz uslüp yok yabancı site link bıktım artık :D

İyi forumlar❤️
Bende ordan geldim hoş geldin

Arkadaşlar selamlar ben malum forumdan artık bıktım ve Donanım arşivine geçtim yav arkadaş sadece . koymadım diye 1 saat uyarı yiyorum biraz araştırdım sırf yeşil forumun ayrılmadan önceki adamına küfür etmişler diye adamın epostasını vs ifşa etmişler burda . koymassak uyarı yemeyiz değil mi ? :D bıktım çünkü artık o yeşilden ya kusura bakmayın uslubümü bozuyorum her boka uyarı yazıyorlar adamlara soru soruyorum demedikleri toxici bırakmıyolar hesap silmeye çalışıyorum silmiyolar ilgilenmiyorlar burası daha sade ve hoş duruyor bu arada

yeşili bu yüzden sevmiyorum renk olarakta :D uygunsuz uslüp yok yabancı site link bıktım artık :D

İyi forumlar❤️
Pasaport ve geçerli vize gerek. Öyle elini kolunu sallayarak geçemezsin buraya. Ha burada da hesabı ödeyemeyenlere bulaşık yıkatıyorlar.

Pasaport ve geçerli vize gerek. Öyle elini kolunu sallayarak geçemezsin buraya. Ha burada da hesabı ödeyemeyenlere bulaşık yıkatıyorlar.
param yok 10tl olurmu
1757012713096.webp

Para ne alâka? Vize yazıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha, bulaşık meselesi. Yandın.

Şu forumların adını söylemek suç mu? Dh mi? SDN mi? Merakımdan soruyorum.

Burada kural yok diye de Türkçe'nin içinden geçmeseymişsiniz keşke.

İyi forumlar❤️
Hocam bende 3 forumdaydım artık burdayım

mavi foruma geç bende oraya geçecegim cok toxik ilgi alaka kitle yok burda
Aman hocam burda durun

Yazım kuralından ihlal yiyince ana avrat sövdüm sonucu 1 aylık ban 😝

Ekler

• 1000010446.webp
    1000010446.webp
    139.9 KB · Hit: 15
Son düzenleme:
Hocam bende 3 forumdaydım artık burdayım

Aman hocam burda durun

Yazım kuralından ihlal yiyince ana avrat sövdüm sonucu 1 aylık ban 😝
5 tane konu açtım kimse yazmadi 1 tane konu açtim tum forum toplandı bilenler bilir konumu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,636
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri