- Reaksiyon skoru
- 103
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar restorantla ilgili konuları konu dışı olarakmı açıcaz?
EvetArkadaşlar restorantla ilgili konuları konu dışı olarakmı açıcaz?
Hoşgeldiniz hocam. Burası öyle katı değil biraz daha rahat. Kötü yönü aktif ve bilgili kişi sayısı daha az ama ben her türlü burayı yeğlerim. Pc toplamada konu açtım bitti o konu tartıştık ettik vs. Sonra bir konu daha açiyim dedim. Ayda sadece 1 kez pc toplama konusu açabiliyormusuz. Uyarı aldım+ açamadım.Arkadaşlar selamlar ben malum forumdan artık bıktım ve Donanım arşivine geçtim yav arkadaş sadece . koymadım diye 1 saat uyarı yiyorum biraz araştırdım sırf yeşil forumun ayrılmadan önceki adamına küfür etmişler diye adamın epostasını vs ifşa etmişler burda . koymassak uyarı yemeyiz değil mi ?bıktım çünkü artık o yeşilden ya kusura bakmayın uslubümü bozuyorum her boka uyarı yazıyorlar adamlara soru soruyorum demedikleri toxici bırakmıyolar hesap silmeye çalışıyorum silmiyolar ilgilenmiyorlar burası daha sade ve hoş duruyor bu arada
yeşili bu yüzden sevmiyorum renk olaraktauygunsuz uslüp yok yabancı site link bıktım artık
İyi forumlar![]()
Hoşbulduk hocam teşekkür ederimHoşgeldiniz hocam. Burası öyle katı değil biraz daha rahat. Kötü yönü aktif ve bilgili kişi sayısı daha az ama ben her türlü burayı yeğlerim. Pc toplamada konu açtım bitti o konu tartıştık ettik vs. Sonra bir konu daha açiyim dedim. Ayda sadece 1 kez pc toplama konusu açabiliyormusuz. Uyarı aldım+ açamadım.
Teşekkür ederimhos geldin guzel insan!! umarim burasi beklentilerini karsilar :3
Mavi Forum hangisiTeşekkür ederim![]()
Önceki forumdan takıntı pardonMavi Forum hangisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hoca mı
kategorilere bak ona göre açarsın ban yemezsin merak etmeTema değiştirme varmı burda hocam?
Önceki forumdan takıntı pardon
Hocam setupla ilgili şeyleride konu dışı acıcaz değilmi? mesela masamı şöyle yapsam şunu şuraya koysam gibi vs
sizlerden ve böyle gelen arkadaşlardan bir ricam olacak.Arkadaşlar selamlar ben malum forumdan artık bıktım ve Donanım arşivine geçtim yav arkadaş sadece . koymadım diye 1 saat uyarı yiyorum biraz araştırdım sırf yeşil forumun ayrılmadan önceki adamına küfür etmişler diye adamın epostasını vs ifşa etmişler burda . koymassak uyarı yemeyiz değil mi ?bıktım çünkü artık o yeşilden ya kusura bakmayın uslubümü bozuyorum her boka uyarı yazıyorlar adamlara soru soruyorum demedikleri toxici bırakmıyolar hesap silmeye çalışıyorum silmiyolar ilgilenmiyorlar burası daha sade ve hoş duruyor bu arada
yeşili bu yüzden sevmiyorum renk olaraktauygunsuz uslüp yok yabancı site link bıktım artık
İyi forumlar![]()
Sorun çözsün diye açmadım hocam o foruma gidince fena toxic dolu boşu boşuna soğurlar pc alanından vs burası daha sakinsizlerden ve böyle gelen arkadaşlardan bir ricam olacak.
arkadaşlar yaptığınız inanılmaz boş.
bakın ben de zamanında o forumla sürtüşmeme rağmen burada konu açmak oradaki sorunumu çözmedi.
lütfen o forumdaki sorununuzu o forumda bırakınız.
burası tp ayrılanlar derneğine dönüyor gibi geliyor lütfen yapmayınız.
yeniden hoşgeldiniz aramıza ancak lütfen açacak arkadaşlar için de yazıyorum yapmayınız.
başka forumdaki sorununuzu buraya taşımayınız .
zamanında ben de yaptım ve şu an saçma sapan olduğunu farkediyorum .
bu birisini rencide etmek veya kötülemek için yazılmış bir yazı değil yanlış anlamayınız.
iyi geceler ve iyi forumlar dilerim
ne güzel.Sorun çözsün diye açmadım hocam o foruma gidince fena toxic dolu boşu boşuna soğurlar pc alanından vs burası daha sakin