Yeşil Forumdan Donanım Arşivine Geçiş

Büyük göç
1757004018926.webp

Arkadaşlar selamlar ben malum forumdan artık bıktım ve Donanım arşivine geçtim yav arkadaş sadece . koymadım diye 1 saat uyarı yiyorum biraz araştırdım sırf yeşil forumun ayrılmadan önceki adamına küfür etmişler diye adamın epostasını vs ifşa etmişler burda . koymassak uyarı yemeyiz değil mi ? :D bıktım çünkü artık o yeşilden ya kusura bakmayın uslubümü bozuyorum her boka uyarı yazıyorlar adamlara soru soruyorum demedikleri toxici bırakmıyolar hesap silmeye çalışıyorum silmiyolar ilgilenmiyorlar burası daha sade ve hoş duruyor bu arada

yeşili bu yüzden sevmiyorum renk olarakta :D uygunsuz uslüp yok yabancı site link bıktım artık :D

İyi forumlar❤️
Hoşgeldiniz hocam. Burası öyle katı değil biraz daha rahat. Kötü yönü aktif ve bilgili kişi sayısı daha az ama ben her türlü burayı yeğlerim. Pc toplamada konu açtım bitti o konu tartıştık ettik vs. Sonra bir konu daha açiyim dedim. Ayda sadece 1 kez pc toplama konusu açabiliyormusuz. Uyarı aldım+ açamadım.

Hoşgeldiniz hocam. Burası öyle katı değil biraz daha rahat. Kötü yönü aktif ve bilgili kişi sayısı daha az ama ben her türlü burayı yeğlerim. Pc toplamada konu açtım bitti o konu tartıştık ettik vs. Sonra bir konu daha açiyim dedim. Ayda sadece 1 kez pc toplama konusu açabiliyormusuz. Uyarı aldım+ açamadım.
Hoşbulduk hocam teşekkür ederim

Tema değiştirme varmı burda hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mavi Forum hangisi

Hoca mı
Önceki forumdan takıntı pardon :D

Hocam setupla ilgili şeyleride konu dışı acıcaz değilmi? mesela masamı şöyle yapsam şunu şuraya koysam gibi vs

Tema değiştirme varmı burda hocam?

Önceki forumdan takıntı pardon :D

Hocam setupla ilgili şeyleride konu dışı acıcaz değilmi? mesela masamı şöyle yapsam şunu şuraya koysam gibi vs
kategorilere bak ona göre açarsın ban yemezsin merak etme

Arkadaşlar selamlar ben malum forumdan artık bıktım ve Donanım arşivine geçtim yav arkadaş sadece . koymadım diye 1 saat uyarı yiyorum biraz araştırdım sırf yeşil forumun ayrılmadan önceki adamına küfür etmişler diye adamın epostasını vs ifşa etmişler burda . koymassak uyarı yemeyiz değil mi ? :D bıktım çünkü artık o yeşilden ya kusura bakmayın uslubümü bozuyorum her boka uyarı yazıyorlar adamlara soru soruyorum demedikleri toxici bırakmıyolar hesap silmeye çalışıyorum silmiyolar ilgilenmiyorlar burası daha sade ve hoş duruyor bu arada

yeşili bu yüzden sevmiyorum renk olarakta :D uygunsuz uslüp yok yabancı site link bıktım artık :D

İyi forumlar❤️
sizlerden ve böyle gelen arkadaşlardan bir ricam olacak.
arkadaşlar yaptığınız inanılmaz boş.
bakın ben de zamanında o forumla sürtüşmeme rağmen burada konu açmak oradaki sorunumu çözmedi.
lütfen o forumdaki sorununuzu o forumda bırakınız.
burası tp ayrılanlar derneğine dönüyor gibi geliyor lütfen yapmayınız.
yeniden hoşgeldiniz aramıza ancak lütfen açacak arkadaşlar için de yazıyorum yapmayınız.
başka forumdaki sorununuzu buraya taşımayınız .
zamanında ben de yaptım ve şu an saçma sapan olduğunu farkediyorum .
bu birisini rencide etmek veya kötülemek için yazılmış bir yazı değil yanlış anlamayınız.
iyi geceler ve iyi forumlar dilerim

sizlerden ve böyle gelen arkadaşlardan bir ricam olacak.
arkadaşlar yaptığınız inanılmaz boş.
bakın ben de zamanında o forumla sürtüşmeme rağmen burada konu açmak oradaki sorunumu çözmedi.
lütfen o forumdaki sorununuzu o forumda bırakınız.
burası tp ayrılanlar derneğine dönüyor gibi geliyor lütfen yapmayınız.
yeniden hoşgeldiniz aramıza ancak lütfen açacak arkadaşlar için de yazıyorum yapmayınız.
başka forumdaki sorununuzu buraya taşımayınız .
zamanında ben de yaptım ve şu an saçma sapan olduğunu farkediyorum .
bu birisini rencide etmek veya kötülemek için yazılmış bir yazı değil yanlış anlamayınız.
iyi geceler ve iyi forumlar dilerim
Sorun çözsün diye açmadım hocam o foruma gidince fena toxic dolu boşu boşuna soğurlar pc alanından vs burası daha sakin

Sorun çözsün diye açmadım hocam o foruma gidince fena toxic dolu boşu boşuna soğurlar pc alanından vs burası daha sakin
ne güzel.
ancak gene lütfen başka forumda yaşadıklarınız orada kalsın.
burada yeni başlangıç yapın orayı unutarak ve buraya taşımayarak.
haksızsınız demiyorum sadece taşımak doğru değil demek istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,423
Üyeler
184,625
Son üye
asertyunun laneti
Geri