Yeterli bilgim yok yardımcı olun lütfen.

Faruk+21

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese, merhaba. Öncelikle donanım arşivine teşekküru borç bilirim. 2 hafta önce yapılmış olan sistemi alamadigim için kendimce aynı sisteme yakın bi sistem toplamaya çalıştım. Ryzen5 3600 işlemci, msi b450m pro max anakart ve msi geforce gt 730 4gb 128 bit ekran kartı aldım. İşlemci ve anakartin ddr4 oluşu ile ekran kartımin ddr3 oluşu performansimi çok etkiler mi, ekran kartım bu sistem için çok mu yetersiz kalır, hangi ekran kartını önerirsiniz?

evet ekran kartın yetersiz olacaktır alacağın ekran kartı senin bütçene bağlıdır ben 1 senedir rx 590 kullanıyorum ve memnunum gtx 1660 alabilirsin veya 5500xt 5600xt bütçene göre bunları değerlendirebilirsin

Herkese, merhaba. Öncelikle donanım arşivine teşekküru borç bilirim. 2 hafta önce yapılmış olan sistemi alamadigim için kendimce aynı sisteme yakın bi sistem toplamaya çalıştım. Ryzen5 3600 işlemci, msi b450m pro max anakart ve msi geforce gt 730 4gb 128 bit ekran kartı aldım. İşlemci ve anakartin ddr4 oluşu ile ekran kartımin ddr3 oluşu performansimi çok etkiler mi, ekran kartım bu sistem için çok mu yetersiz kalır, hangi ekran kartını önerirsiniz?
Sana Şuanda Kendin Toplayabileceğin Bir Sistem Önerebilirim Fakat Onun Yerine Abdullah Abimizin Yaptığı Gibi Firmalarla Anlaşıp Bilgisayar Çıkaran Birinden Almanı Öneriyorum Hem Daha Ucuz Hem Daha İyi Parçalar Alırsın.

Ekran kartın sistem için çok yetersiz.

İade etme şansın varsa o ekran kartını iade et çünkü o kartın oyun performansı gerçekten kötü.

Kardeşim o sisteme o erkran kartı hiç olmamış. Eğer imkanın varsa o kartı iade et. 1660 süper ayarında bir kart bak. Yoksa ferrariye şahin motoru takmak gibi bir şey olmuş

Öncelikle DDR3 Ramlerde Geçer Ekran Kartlarında GDDR Bellek Diye Geçer Sistemin İyi Ancak Ekran Kartın Biraz Düşük Kalabilir Yine De Bu Biraz Maliyete Bakar GDDR5 Ekran Kartlarını Önerebilirim Mesela GDDR3 İle GDDR5 Arasındaki En Büyük Fark Veri Ve İletişim Hızıdır . GDDR3 Çift Yönlü Çalışır Bu Bağlamda Sistem Frekansı İki İle Çarpılır GDDR5 te İse Dört Yönlü Çalışır Ve Bu Ekran Kartının Özellikleri İle De Alakalıdır Kötülemeyim GDDR3 Kullanan İle GDDR5 Kullanan Arasında Birisi Yavaş Kalabilir.
Kanalda Ekran Kartları İle İlgili Bir Video Var Oradan Yardım Alabilirsin.

Geri