Neler Yeni

Yetişkinler için Dinozorlar hakkında bilgi veren kitap önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
Dinozorlara merakım var ve dinozorların ne yediklerini hangilerinin vahşi olduklarını fln öğrenmek istiyorum video yerine kitap daha güzel olur dedim araştırıyorum hep karşıma 5 yaş çocuk kitapları çıkıyor 😅 bildiğiniz varmı (atıyorum raptor şunu şöyle yer bilmem neylerle dostlardır gibisinden)

rıza baba

80+ Bronze
sen jurassic parkı kesin izlemişsindir

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Agaaa küçükken interaktif seçimlerini kendinin yapabildiği maceralı dinazor hikayesi okuyordum kitabın adını unuttum mükemmeldi

Dinazorlara benimde ciddi merakım vardı bir dönem.
Gerçekten fena kafa yoruyordum bir ara.

En vahşi ve Dinazorların Kralı olarak nitelendirilen Tyrannosaurus Rex (T-REX)'e de ayrı bir zevk duymuştum o dönemlerde. Tabi artık en büyük Etobur dinazorlar kategorisinde Spinosaurus, REX' in tahtını ele geçirmişti yakın zamanda.

Fakat Jurasic Park'ın en son filmi olan "Hakimiyet" filminde Giganotosaurus'u en büyük Etobur dinazor olarak gösterdiler ve bahsettiler.
Yani bu demek oluyor ki, hali hazırda REX' in tahtını ele geçiren Spinosaurus'un da tahtı yıkılmış oldu.
REX' e olan ilgim suya düştü😃

Kitaba gelecek olursak, laf lafı açtı😃

Şunu bulabildim;

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dinazorlara benimde ciddi merakım vardı bir dönem.
Gerçekten fena kafa yoruyordum bir ara.

En vahşi ve Dinazorların Kralı olarak nitelendirilen Tyrannosaurus Rex (T-REX)'e de ayrı bir zevk duymuştum o dönemlerde. Tabi artık en büyük Etobur dinazorlar kategorisinde Spinosaurus, REX' in tahtını ele geçirmişti yakın zamanda.

Fakat Jurasic Park'ın en son filmi olan "Hakimiyet" filminde Giganotosaurus'u en büyük Etobur dinazor olarak gösterdiler ve bahsettiler.
Yani bu demek oluyor ki, hali hazırda REX' in tahtını ele geçiren Spinosaurus'un da tahtı yıkılmış oldu.
REX' e olan ilgim suya düştü😃

Kitaba gelecek olursak, laf lafı açtı😃

Şunu bulabildim;

Teşşekkür ederim ama küçük çocuk kitabına benziyor (içerisine bakamadım bulamadım fotoğraf)

benim en sevdiğim dinozorlar (arktan) Grifin ve raptor
keşke büyükler içinde olsa.... dinozor tarihini araştırmakta istemiyor değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,125
Üyeler
166,889
Son üye
berkekkoc
Top Bottom