Neler Yeni

Yield Farming Hükmü Nedir?

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Kriptocu arkadaşlar bu konu hakkında yorumunuz nedir merak ediyorum. Staking ve farming helal mi? Fikrinizi soruyorum çünkü hiçbir kaynak yok bu konuyla alakalı

mfimmel

80+ Silver
Kriptocu arkadaşlar bu konu hakkında yorumunuz nedir merak ediyorum. Staking ve farming helal mi? Fikrinizi soruyorum çünkü hiçbir kaynak yok bu konuyla alakalı
Şimdi şöyle kaynak derken dini bir kaynaktan bahsediyorsanız olmaması gayet doğal çünkü kuranın indirildiği tarihte bu anlatılamazdı. Fakat bu yaptığınız yatırıma göre eş değer, dinen ise yatırımın yasak olduğu yazmıyor hatta ticaret vb. şeyler teşvik ediliyor.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Kardeşim tamamen vicdan meselesi. Yaparken vicdanın rahat olacaksa yap olmayacaksa yapma.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi şöyle kaynak derken dini bir kaynaktan bahsediyorsanız olmaması gayet doğal çünkü kuranın indirildiği tarihte bu anlatılamazdı. Fakat bu yaptığınız yatırıma göre eş değer, dinen ise yatırımın yasak olduğu yazmıyor hatta ticaret vb. şeyler teşvik ediliyor.
Kaynak derken, güvenebileceğimiz bir kurum, açıklama da yok. Diyanet desen onun da böyle bir açıklaması yok. Güven meselesinden bahsetmiyorum bile

Top Bottom