Eyvallah kardeşim. O zaman steelseries modellerine bir göz atayım. Senin kullandığının adı tam olarak ne? Daha fazla aydınlatırsanız sevinirim.benim steelseries'ı hatun fix 2haftada bir makinaya atıyor bi sıkıntı olmuyor![]()
Kardeşim atabilirsiniz diyen markalarda var. Ben daha çok tecrübelerden istifade etmek istiyorum. Bunu sormamdaki kasıt makineye attığımda en az deforme olanı tercih etmek.Makineye atılmaz mousepad, elle bezle sileceksin.
Denemedim bir denemek lazım.Ben razer mouse padimi bu şekilde yıkamıştım. Banyo duvarına yapışacağına inanmıyordum ama oldu gerçekten![]()
Her türlü mahfolur ve tiftiklenir. Makina devri, sıkma programımahfediyorKardeşim atabilirsiniz diyen markalarda var. Ben daha çok tecrübelerden istifade etmek istiyorum. Bunu sormamdaki kasıt makineye attığımda en az deforme olanı tercih etmek.
Öyle sık sık mousepad temizleyen biri değilim. Daha önce hiçbir mousepadi makinada yıkamadım. Elde yıkadım. Adam iki haftada bir makinaya attığı halde ciddi bir deforme yaşamadığını söylüyor. Sana hak veriyorum ama ahirlik kullanmıyacağım. Minimum 3 sene gitsin yeter. Merak etme atsam bile 90 derece 3 saatlik programa atmam. 15 dk 30 dereceye dayansa yeter.Her türlü mahfolur ve tiftiklenir. Makina devri, sıkma programımahfediyor
Üşenmedim sordum hatuna kısa programda düşük devirde hiçbir şey olmuyor dedi ki haklı 1 senedir böyle kullanıyoruz. Dağılır falan diyenler olmuş onun için de şunu dedi 60derecede 1200 devir yıkarlarsa tabi dağılır dedi. Benimkinin modeli de qck+ mış. Anladığım kadarıyla kaliteli bir mousepad akıllı bir şekilde makinaya atıldığında hiçbirşey olmuyormuşEyvallah kardeşim. O zaman steelseries modellerine bir göz atayım. Senin kullandığının adı tam olarak ne? Daha fazla aydınlatırsanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim atabilirsiniz diyen markalarda var. Ben daha çok tecrübelerden istifade etmek istiyorum. Bunu sormamdaki kasıt makineye attığımda en az deforme olanı tercih etmek.
Teşekkür ederim. Bende aynı kanaatteyim. Muhtemelen alırsam steelseries alacağım.Üşenmedim sordum hatuna kısa programda düşük devirde hiçbir şey olmuyor dedi ki haklı 1 senedir böyle kullanıyoruz. Dağılır falan diyenler olmuş onun için de şunu dedi 60derecede 1200 devir yıkarlarsa tabi dağılır dedi. Benimkinin modeli de qck+ mış. Anladığım kadarıyla kaliteli bir mousepad akıllı bir şekilde makinaya atıldığında hiçbirşey olmuyormuş![]()