Çözüldü✓ Yıkanabilir mousepad önerisi

sit@re

80+
Reaksiyon skoru
3
Aktif kullandığım mousepad yıkanınca parçalandı. Piyasada yıkanınca deforme olmayan mousepad var mı? Ayrıca küçük veya orta boy olmasını istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum...

benim steelseries'ı hatun fix 2haftada bir makinaya atıyor bi sıkıntı olmuyor :D

benim steelseries'ı hatun fix 2haftada bir makinaya atıyor bi sıkıntı olmuyor :D
Eyvallah kardeşim. O zaman steelseries modellerine bir göz atayım. Senin kullandığının adı tam olarak ne? Daha fazla aydınlatırsanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Makineye atılmaz mousepad, elle bezle sileceksin.
Kardeşim atabilirsiniz diyen markalarda var. Ben daha çok tecrübelerden istifade etmek istiyorum. Bunu sormamdaki kasıt makineye attığımda en az deforme olanı tercih etmek.

Ben razer mouse padimi bu şekilde yıkamıştım. Banyo duvarına yapışacağına inanmıyordum ama oldu gerçekten :D

Kardeşim atabilirsiniz diyen markalarda var. Ben daha çok tecrübelerden istifade etmek istiyorum. Bunu sormamdaki kasıt makineye attığımda en az deforme olanı tercih etmek.
Her türlü mahfolur ve tiftiklenir. Makina devri, sıkma programımahfediyor

Her türlü mahfolur ve tiftiklenir. Makina devri, sıkma programımahfediyor
Öyle sık sık mousepad temizleyen biri değilim. Daha önce hiçbir mousepadi makinada yıkamadım. Elde yıkadım. Adam iki haftada bir makinaya attığı halde ciddi bir deforme yaşamadığını söylüyor. Sana hak veriyorum ama ahirlik kullanmıyacağım. Minimum 3 sene gitsin yeter. Merak etme atsam bile 90 derece 3 saatlik programa atmam. 15 dk 30 dereceye dayansa yeter. 😉

Eyvallah kardeşim. O zaman steelseries modellerine bir göz atayım. Senin kullandığının adı tam olarak ne? Daha fazla aydınlatırsanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üşenmedim sordum hatuna kısa programda düşük devirde hiçbir şey olmuyor dedi ki haklı 1 senedir böyle kullanıyoruz. Dağılır falan diyenler olmuş onun için de şunu dedi 60derecede 1200 devir yıkarlarsa tabi dağılır dedi. Benimkinin modeli de qck+ mış. Anladığım kadarıyla kaliteli bir mousepad akıllı bir şekilde makinaya atıldığında hiçbirşey olmuyormuş :D

Üşenmedim sordum hatuna kısa programda düşük devirde hiçbir şey olmuyor dedi ki haklı 1 senedir böyle kullanıyoruz. Dağılır falan diyenler olmuş onun için de şunu dedi 60derecede 1200 devir yıkarlarsa tabi dağılır dedi. Benimkinin modeli de qck+ mış. Anladığım kadarıyla kaliteli bir mousepad akıllı bir şekilde makinaya atıldığında hiçbirşey olmuyormuş :D
Teşekkür ederim. Bende aynı kanaatteyim. Muhtemelen alırsam steelseries alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri