Yıl 2022 ios işletim sistemindeki rezillik

r4NG3r

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,647
Yıl 2022 ve ios telefonlarda whatsapptan mesaj gonderen kişinin ismini ve fotografini gizleme yok.
Anlamayanlar icin soyle anlatayim android telefonlarda telefon kitliyken whatsaap bildirimleri “3 sohbetten 5 mesaj” seklinde gozukuyor ama iosta boyle birsey yok telefon kitli olsa bile gonderen kisinin ismi ve resmi gozukuyor yani bunu kapatma ayari neden olmaz anlam veremiyorum

Not:eskiden varmis ama suan kapatilmiyor

ben de var hocam, whatsapp mesajı şeklinde gözüküyor

ben de var hocam, whatsapp mesajı şeklinde gözüküyor
O şekilde tamamen kapatilabiliyor ama oylede whatsappa girmeden bildirim icerigini hic goremiyorsun,benim istedigim telefon kitliyken bildirim icerigi gozukmesin kilit acildiginda gorebileyim.ios 16dan bahsediyorum daha oncesi icin var zaten bahsettigim olay

O şekilde tamamen kapatilabiliyor ama oylede whatsappa girmeden bildirim icerigini hic goremiyorsun,benim istedigim telefon kitliyken bildirim icerigi gozukmesin kilit acildiginda gorebileyim.ios 16dan bahsediyorum daha oncesi icin var zaten bahsettigim olay
Ben de face id ile açılınca içerikler okunabiliyor, haricinde mesajlar okunmuyor. Dediğiniz gibi tam olarak yok maalesef. Ancak bence bu biraz whatsapp ile ilgili çünkü Apple bunun önüne bir engel koymuyor.

Ben de face id ile açılınca içerikler okunabiliyor, haricinde mesajlar okunmuyor. Dediğiniz gibi tam olarak yok maalesef. Ancak bence bu biraz whatsapp ile ilgili çünkü Apple bunun önüne bir engel koymuyor.
Hocam mesajlar okunmuyor bendede kilitliyken,bahsettigim kisim mesaji gonderen kisinin isminin ve fotoğrafinin gozukmesi.yani bu kadar basit bir ayar neden olmaz anlam veremiyorum.wp ile alakali bir durumda degil cunku imessagedede ayni olay var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Androidde ne guzel 3 sohbetten 5 mesaj yaziyordu kilidi acinca bildirim icerigini goruyorduk sadece bu olay iostan soguttu beni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,732
Üyeler
192,482
Son üye
Mevlüthan
Geri