Yılbaşı akşamı tek girmek

yılbaşı ne abi, 1 yıl geçince noluyo yani, aynı gün işte diğerleri gibi, salla gitsin babuj

yılbaşı diye illa bi plan olmasımı gerekiyor kral niye bu kadar takmışsın lise ortamı lisede kalır zaten salla gitsin

bu yılbaşını kutlayanları hiç anlamıyorum valla dünden ne farkı var yıl içinde yok böyle hayatın cart curt sonra 31 aralık wuhuuu yılbaşı

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elde etmesi cok zor heleki turkiyede avrupada olsa neyse
Yada Sizin gibiler Onlarin elde edilmesinin cok zor oldugunu dusundurdugu icin azgin gibi bir cinsel iliski icin kadinlara her seyi sundugunuz icin ego'larinin tavan olmasina sebep olmus olabilirmisiniz ???
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu yılbaşını kutlayanları hiç anlamıyorum valla dünden ne farkı var yıl içinde yok böyle hayatın cart curt sonra 31 aralık wuhuuu yılbaşı
Iste Populer Kultur kolesi ve Sosyal medya yuzunden Bati hayrani insanlar olarak yorumluyorum bunlari en basitinden bakiyo avrupa yapiyor neden bizde yapmiyalim diyorlar bu tarz insanlara gore bati'nin yaptigi her sey modern ve bizde onlari yaptigimizda modern oluyoruz gibi bir kafa yapisi var bilinc altlarinda bu sayede kendilerini daha modern,entektuel insanlar saniyorlar iste

Diğer günlerden hiçbir farkı yok benim için her zaman ne yapıyorsan aynı şeyi yap

Geri