- Reaksiyon skoru
- 9,835
Üye olup e mail bildirimleriniaçman gerekitrMesela dün vatanda indirim olmuş benim nasıl haberim olacak
Üye olup e mail bildirimleriniaçman gerekitrMesela dün vatanda indirim olmuş benim nasıl haberim olacak
AMD nin hataları diye diye bitirdiniz amd yi, kullanmayı bilmeyen için hata var.Dün 10k dan 3050 li sistem çıktıydi yapistirsaydin direk keşke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6600 rtx 3050 den daha iyi diye biliyorum ama dediğin gibi AMD nin hataları var
Sana attığım yerdeki bana attığın i3 1200f 6600 sistemi al geç kanka parçalarının hepsi kaliteli yılbaşından sonra bu fiyatları ararsınMesela dün vatanda indirim olmuş benim nasıl haberim olacak
Biraz bütçe arttırıp bunu al yoksa bu bile rahat 15 olur zamlardan sonra. Goodram m2 ile alYılbaşı gelmeden pc almak istiyorum 12k bütçem var NE ALABİLİRİM
HAQQUS-INTEL var ama 6600 WATTMAN PROBLEMİ VAR DİYE DUYDUM
Ekran kartı bakımından uçurum varHaqqusunki daha iyi sanki işlemci bakımından
Pazartesi saat 19 da vok sistem yayınlayacak itopyadan yetişirsen kaçırmaYılbaşı gelmeden pc almak istiyorum 12k bütçem var NE ALABİLİRİM
HAQQUS-INTEL var ama 6600 WATTMAN PROBLEMİ VAR DİYE DUYDUM
Her kullanıcı kullanmayı bilmek zorunda değil dimi yani herkes bilinçli kullanıcı değil anlamında söyledim AMD bir çok serisinden çok çektim ama hala amd kadar ince ayar yapılabilen bir RTX yada GTX kart görmedim. Oyüzden bilinçli kullanıcı değilse ve pc den çok anlamıyorsa Bence Nvidia tercih etmesinde fayda var çünkü bazen mücadele etmeyi sevmeyen her konuda kaçan bazı insanlar bu tarz problemler yaşadığında pc kırabiliyor yada bildiğin tekme tokat girebiliyor sisteme AMD 3 parti yazılımlara karşı biraz hasssas bunu kabul edebiliriz. Ve bilgisayarındaki herhangi bir ufak dahi olsa arıza varsa Ekran kartına bunu çok fazla yanstıyor. Zaten AMD kullanıcıları Kartı ve yazımları nasıl kullanacağını bildiğinden sorun dahi çıksa çözüme hemen ulaşabiliyor. Subay bir arkadaşım vardı rx580 yüzünden kasasının üstünden askerlerini tank ile geçirmişti meselaAMD nin hataları diye diye bitirdiniz amd yi, kullanmayı bilmeyen için hata var.
3050 gibi 1660 seviyesinde bir kart almayı önermeyin bile, 6600 3060 seviyesindeyken
Vok sistem bu az stokları kampanyalı oluyor orta segment dedi benim konum var bakabilirsinRadeon RX 6600 MECH 2X 8GB knk 2 kat çalıştırmıyormu 2x yazınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakarım itopya pahalı gibi geliyor bana