Neler Yeni

Yılbaşından sonra bilgisayar fiyatları düşer mi ?

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Arkadaşlar kendime güzel bir pc almak istiyorum 11,12 bin bandında fiyatına göre en iyisini almak istiyorum. Acaba yılbaşından önce mi almalıyım yoksa fiyatlarda düşme olur mu yorumlarsanız sevinirm.
şöyle yükselir hatta şu asgari ücrete ne zaman zam gelse halkın kıçındaki deliği o kadar büyültüyorlar tabiri caizse maalesef hiç bir zaman yüzümüz gülmeyecek on dan boşuna umutlamayalım daha bundan 2 sene önce RTX 3080 OC 13.500 TL idi şimdi hem bulamıyoruz hem de bulduğumuz da ya 25.000 TL yada üstün de buluyoruz yani ne yapalım artık yüzümüz gülmüyor

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
şöyle yükselir hatta şu asgari ücrete ne zaman zam gelse halkın kıçındaki deliği o kadar büyültüyorlar tabiri caizse maalesef hiç bir zaman yüzümüz gülmeyecek on dan boşuna umutlamayalım daha bundan 2 sene önce RTX 3080 OC 13.500 TL idi şimdi hem bulamıyoruz hem de bulduğumuz da ya 25.000 TL yada üstün de buluyoruz yani ne yapalım artık
Çok doğru yorum

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

link alabilir miyim kanka ?

Parça kalitesi yüksek fakat stok bitmiş kasa yenilenirse alabilirsiniz

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR

Parça kalitesi yüksek fakat stok bitmiş kasa yenilenirse alabilirsiniz
Eyvallah kanka bakacağım buna

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Semih
Düşmesinin mümkünatı yok yeni asgari ücret de açıklandı zaten dolar sene başı artmaya başlar parça fiyatları da alır başını gider.

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Düşmesinin mümkünatı yok yeni asgari ücret de açıklandı zaten dolar sene başı artmaya başlar parça fiyatları da alır başını gider.
yakalayamıyoruz hocam vallahi kafayı yemek üzereyim 2 sene önce şuan o parayı dahi Haketmeyen sistemler den daha iyi sistem alıyorduk ulan 15.000 TL ye RTX 3060 sistem alıyorsun :D ağlanacak halimize gülüyoruz 2020 de 15.000 on numara sistem topluyorduk bizi bu hale getirenlerin Allah bin kere belasını versin ulan en baba bilgisayarın bile bana göre 5000 TL üstü dahi olmaması lazım bu nasıl bir adaletsizlik halen anlayamıyorum benim kuzenim almanya da yaşıyor adam 4000 euro ya 3090 Ti sistem topladı onlar için 4000 EURO 4000 TL bazıları da işte parayı çeviriyor 4000 euro ne kadar 80.000TL burada o para ile daha isini alırsın diyor. anlatamıyorsun ki adama

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
yakalayamıyoruz hocam vallahi kafayı yemek üzereyim 2 sene önce şuan o parayı dahi Haketmeyen sistemler den daha iyi sistem alıyorduk ulan 15.000 TL ye RTX 3060 Ti sistem alıyorsun :D ağlanacak halimize gülüyoruz 2020 de 15.000 on numara sistem topluyorduk bizi bu hale getirenlerin Allah bin kere belasını versin gün yüzü görmesinler inşallah
Çok haklısın kanka ben rahat 3 yıldır pc almaya çalışıyorum bir türlü fırsat olmadı ya parçalar pahalandı ya ben parayı ayarlayamadım derken canıma tak etti artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bilgisayar işini yılbaşından önce hallet alıcaksan

Yılbaşından sonra piyasa iyice kötüleşecek
eyvallah knk yorumun için

Top Bottom