4*** demişti artık 4060 gelmesin 4070li i5 13400lü sistem vardı 25.5k ya gerçekten 4060dan baydık800 Stok varmış bu sefer herkes rahatça alır artık bunu da alamayan ne bilim internetini vs sorgulasin bence 800 olduğu için 4060 veya 3060ti filan olabilir stoklar bitsin diye koyulabilir iyi bir fiyata çıkacaksa 3000 serisi ağırlık basıyor bence
muhtemelen anında bitecek çoğu zaman yetişilmiyorhangi siteden cikarsa ciksin mağaza stogu çıkarsa ben sabahtan magazanin önüne giderim almaya ama şunu merak ediyorum ornek veriyorum itopyadan cikdi ve sepete ekle butonuna bastim almis sayiliyormuyum sepette kalsa dönüp videoyu izlesem olmazmi
ödeme yapmadığın sürece almış saymazhangi siteden cikarsa ciksin mağaza stogu çıkarsa ben sabahtan magazanin önüne giderim almaya ama şunu merak ediyorum ornek veriyorum itopyadan cikdi ve sepete ekle butonuna bastim almis sayiliyormuyum sepette kalsa dönüp videoyu izlesem olmazmi
Bunu bende merak ediyorum sepete ekledikten sonra zamanımız oluyor mu ? Ben oluyor diye tahmin ediyorum.hangi siteden cikarsa ciksin mağaza stogu çıkarsa ben sabahtan magazanin önüne giderim almaya ama şunu merak ediyorum ornek veriyorum itopyadan cikdi ve sepete ekle butonuna bastim almis sayiliyormuyum sepette kalsa dönüp videoyu izlesem olmazmi
Sepete ekledikten sonra ödeme yapmakta geç kalma durumu olabiliyor yaniödeme yapmadığın sürece almış saymaz
Abi o zaman lütfen magaza stogu acin ya millet nasil bi taktikle aliyor anlamiyorum saniyesinde bitiyor stok magaza stogu acik olsa atiorum pazar sabah elli adet sabah satisa cikicak deseler sabahtan kalkar gider aliriz ihtiyaci olan ihtiyacini görürödeme yapmadığın sürece almış saymaz
adamlar bakıp bu sepete eklemiş bununkini kenara ayıralım demez
hocam şöyle yaparsın itopya vb tüm sitelere kayıtolup kart bilgilerini kayıt ettirirsin alırken hızlıca alırsın yani bunun başka çözüm yolu yok yada çok daha hızlı bir internetin olacakBunu bende merak ediyorum sepete ekledikten sonra zamanımız oluyor mu ? Ben oluyor diye tahmin ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sepete ekledikten sonra ödeme yapmakta geç kalma durumu olabiliyor yani
hangi siteden cikarsa ciksin mağaza stogu çıkarsa ben sabahtan magazanin önüne giderim almaya ama şunu merak ediyorum ornek veriyorum itopyadan cikdi ve sepete ekle butonuna bastim almis sayiliyormuyum sepette kalsa dönüp videoyu izlesem olmazmi
abdullah abi stokla ilgili birşeyler söyledi f/p korunarak fiyatı bir miktar arttırılarak stok yenilenecek sanırsam internetten alanlar için. mağaza stokları tek seferlik olur muhtemelenAbi o zaman lütfen magaza stogu acin ya millet nasil bi taktikle aliyor anlamiyorum saniyesinde bitiyor stok magaza stogu acik olsa atiorum pazar sabah elli adet sabah satisa cikicak deseler sabahtan kalkar gider aliriz ihtiyaci olan ihtiyacini görür
incehesaptan DA imzalı sistem çıkma ihtimali yok önceki videolardaki İncehesap sistemlerinin hepsi incelemeydiİncehesap çıkarsa mağaza yok xD
incehesaptan DA imzalı sistem çıkma ihtimali yok