Neler Yeni

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

HCG56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Harun Can
Umarım 4070 li ddr5 bir sistem çıkar itopya dan uzun zamandır sistem bekliyorum 4060 ve 4060ti baya fazla sistem var 4070 li sistem uygun fiyata çıkarsa tadından yenmez

erdi1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
DanteBrasi
hangi siteden cikarsa ciksin mağaza stogu çıkarsa ben sabahtan magazanin önüne giderim almaya ama şunu merak ediyorum ornek veriyorum itopyadan cikdi ve sepete ekle butonuna bastim almis sayiliyormuyum sepette kalsa dönüp videoyu izlesem olmazmi

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Kaira Bilgic
800 Stok varmış bu sefer herkes rahatça alır artık bunu da alamayan ne bilim internetini vs sorgulasin bence 😂 800 olduğu için 4060 veya 3060ti filan olabilir stoklar bitsin diye koyulabilir iyi bir fiyata çıkacaksa 3000 serisi ağırlık basıyor bence
4*** demişti artık 4060 gelmesin 4070li i5 13400lü sistem vardı 25.5k ya gerçekten 4060dan baydık
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi siteden cikarsa ciksin mağaza stogu çıkarsa ben sabahtan magazanin önüne giderim almaya ama şunu merak ediyorum ornek veriyorum itopyadan cikdi ve sepete ekle butonuna bastim almis sayiliyormuyum sepette kalsa dönüp videoyu izlesem olmazmi
muhtemelen anında bitecek çoğu zaman yetişilmiyor

Leaden_Viever

80+ Bronze
ödeme yapmadığın sürece almış saymaz
adamlar bakıp bu sepete eklemiş bununkini kenara ayıralım demez

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Bunu bende merak ediyorum sepete ekledikten sonra zamanımız oluyor mu ? Ben oluyor diye tahmin ediyorum.

Sepete ekledikten sonra ödeme yapmakta geç kalma durumu olabiliyor yani

erdi1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
DanteBrasi
adamlar bakıp bu sepete eklemiş bununkini kenara ayıralım demez
Abi o zaman lütfen magaza stogu acin ya millet nasil bi taktikle aliyor anlamiyorum saniyesinde bitiyor stok magaza stogu acik olsa atiorum pazar sabah elli adet sabah satisa cikicak deseler sabahtan kalkar gider aliriz ihtiyaci olan ihtiyacini görür

Leaden_Viever

80+ Bronze
Bunu bende merak ediyorum sepete ekledikten sonra zamanımız oluyor mu ? Ben oluyor diye tahmin ediyorum.

Sepete ekledikten sonra ödeme yapmakta geç kalma durumu olabiliyor yani
hocam şöyle yaparsın itopya vb tüm sitelere kayıtolup kart bilgilerini kayıt ettirirsin alırken hızlıca alırsın yani bunun başka çözüm yolu yok yada çok daha hızlı bir internetin olacak

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Rick Baba

İncehesap çıkarsa mağaza yok xD

Leaden_Viever

80+ Bronze
Abi o zaman lütfen magaza stogu acin ya millet nasil bi taktikle aliyor anlamiyorum saniyesinde bitiyor stok magaza stogu acik olsa atiorum pazar sabah elli adet sabah satisa cikicak deseler sabahtan kalkar gider aliriz ihtiyaci olan ihtiyacini görür
abdullah abi stokla ilgili birşeyler söyledi f/p korunarak fiyatı bir miktar arttırılarak stok yenilenecek sanırsam internetten alanlar için. mağaza stokları tek seferlik olur muhtemelen

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
Beyler ilk sistemimi almak için uğraşacağım 5 yıldır bu anın hayalini kuruyorum stok ne kadar surede tükenir

Leaden_Viever

80+ Bronze
İncehesap çıkarsa mağaza yok xD
incehesaptan DA imzalı sistem çıkma ihtimali yok 😃 önceki videolardaki İncehesap sistemlerinin hepsi incelemeydi
hatta videoosundada söyledi incehesabın fiyatı düşürüp satışları tavan yaptırma gibi derdi yokmuş

Top Bottom