47 olduk hacımAnkara mağaza önündeyim. Yeni geldim. Cidden 40-45 kişi var. Bir arkadaş liste tutuyor. Petrol mavisi skodalı arkadaşın yanına gidin
47 olduk hacımAnkara mağaza önündeyim. Yeni geldim. Cidden 40-45 kişi var. Bir arkadaş liste tutuyor. Petrol mavisi skodalı arkadaşın yanına gidin
Gece saat 12 den beri orada bekleyen kişiler var sence onlar sana hakkını yedirirmiKimse bakmaz ki o listeye adam gelir girer sıraya ilk 100e girerse alır gider. Ben gelmiştim yazdırmıştım felan kimse dinlemez.
Öyle bi bakarlar kiKimse bakmaz ki o listeye adam gelir girer sıraya ilk 100e girerse alır gider. Ben gelmiştim yazdırmıştım felan kimse dinlemez.
Listeyi tutan arkadaş zaten tam girişte duruyor. Ayrıca millet keriz mi de liste dinletmesin? Tc no falan alıyor adam. Temiz ve düzgün işKimse bakmaz ki o listeye adam gelir girer sıraya ilk 100e girerse alır gider. Ben gelmiştim yazdırmıştım felan kimse dinlemez.
20dk ya gelsem yetisirmiyim senceAcıbadem 55 kişi, başkası yerine yazdırma olmaz diye düşünüyorum.
Yetişisirsin20dk ya gelsem yetisirmiyim sence
Reis nerdesin tam olarakAracı olmayan varsa aracıma gelebilir 10 kişiye kadar alır diye düşünüyorum koltuklar yok sadece , yağmur da soğukta beklemeyin ,siyah Fiat kapalı kasa ticari
Ümraniye cayironu mahallesi 20dk sürer sıra kaçta şu andaYetişisirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis nerdesin tam olarak