Ben f5 çektim gitti...Yok reis herhangi bir bildirm gelmedi
Ben f5 çektim gitti...Yok reis herhangi bir bildirm gelmedi
15dk falan orda kaldıktan sonra 404 hatası verdi yineödeme yapılıyor da bekleyen varmı yenile desek hepten gidermi
Bırak 800 200 kişi ben aldım yazamaz şurayaBu f/p sistemini alabilen birileri oluyor mu gerçekte?
Hocam hep olan bir şey bu, stoklu alanları bulabilirler belkiİtopyanın bağlı olduğu sunucuda yük dengeleyeci sistemler kullanmaları gerekiyor. 800 Stok öyle kolay kolay eriyecek bir şey değil. Kimisi yeni üye oldu adres girdi kimisi banka kodu bekledi 2 dk da sıfırlanmaz bu. Dediğim gibi İtopya bu kadar eminse kendinen 800 stoğunda satıldığı exceli kvkk haricinde olan veriler ile birlikte paylaşır.
Alamazsın stokları farklı eğer parayı çektilerse sana sistemi verirlerben almayı başardım galiba parayı çekti ama siparişlerimde görünmüyor acıbademe yakın oturuyorum yarın mağazaya gidip elden alabilirmiyim acaba
Vallaha arkadaşıma söyledim yağmur olmazsa giderim diyor ama başka bir arkadaşla konuştum -g4 çıktığında aşırı yoğun akşamdan sıra filan var diyordu arkadaşta yarın yağmur olmazsa sabah giderim diyor. Keşke bu tarz sistemleri artık vatanda filan koysalar yetişemiyoruz hiç bir şekilde zaten stoklar çok az oluyorYok abi bir daha tenezzül bile etmeyeceğim almaya. Yine aynısı oldu çıldırırsın ya. Tam istediğim sistem geldi alamadık anına bitti yine. İstanbula 800km mesafede yaşıyorum. Bir tanıdığım akrabam vs yok ki aldirayim mağazadan. Her seferinde hayal kırıklığı yaşamaktansa hiç uğraşmamak en iyisi