istersen şöyle yapabilirsin. Önce daha hafif(ump,vector) gibi silahlar ile spray atmaya alışıp sonrasında oyundan zevk alabilirsin. Yada online olmayan ama keyif alabileceğin Football Manager serisini önereceğim. Online değil ama alışınca hastası oluyorsundenedim de çok zor geldi be
o tarz rekabetçi oyunlar çok zevkli de sürekli bir yede tıkanıyorum clash royale de bile böyleyim
Öğrenme hayatının pişmanlığını yaşarsın.aslında öğernsem bu oyunu oynarım gibi de öğrenmesi 15 20 saat alır gibi geliyo
fm çok oynadım hocam sıktı artıkistersen şöyle yapabilirsin. Önce daha hafif(ump,vector) gibi silahlar ile spray atmaya alışıp sonrasında oyundan zevk alabilirsin. Yada online olmayan ama keyif alabileceğin Football Manager serisini önereceğim. Online değil ama alışınca hastası oluyorsun
işte bana böyle bi oyun lazımdı hayat bitirecekÖğrenme hayatının pişmanlığını yaşarsın.
İnşallah beceremez bırakırsın kardeşim ben 2006 da başladım 31 yaşındayım hala kopamıyorum askerde dahi haftanın 3 günü oynamıştım öyle diyim sanafm çok oynadım hocam sıktı artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte bana böyle bi oyun lazımdı hayat bitirecek
yüklmeye gidiyorum knight online
Ulan adam hayatını bir kenara bırakıp oyunu indirmeye gitti ya la..fm çok oynadım hocam sıktı artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte bana böyle bi oyun lazımdı hayat bitirecek
yüklmeye gidiyorum knight online
2 yıl önce ne güzel mc oynardık şimdi tüm arkadaşlar bıraktı baya o zamanlar hayatımı vermiştim gece 3-4 alarm kurup patlayan bölgelere koşuyodum....Ulan adam hayatını bir kenara bırakıp oyunu indirmeye gitti ya la..
GTA 5 FiveM'de belki kendine göre bir şeyler bulabilirsin, onun dışında GTA 5'in Online'ı da çok sürükleyici geliyor bana, tabi bazı toxiclikleri var. İllaha ki online olması biraz üzücü olmuş, şöyle bir bakıyorum da saran online oyun kalmamış etrafta kaliteli..
yıllarca
beceremiyorum olmuyor kötüyüm yapamıyorumBiraz hata gibi ama LoL çok sarıyo ya, ilk başladığımda 300 LV adamlar görüp hayatsızlar derdim, şimdi 450Lv yim