Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11
- İsim
- Mehmet
- Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.itopya.com/wtcn-super_h14746 fikirleriniz neler arkadaşlar sistem ile alakalıHani böyle küçüksündür de komşuya gidersin annenle komşunun oğlunun bilgisayarı vardır o zamanın bütün popüler oyunlarını oynar sende izlersin kenardan 5 dk da olsa oynasam diye yalvaran gözlerle bakarsın neyse oturur oynarsın biraz en keyifli yerinde eve gitme vakti gelir sıkıla sıkıla kalkarsın eve giderken sorarsın annene anne benim de bilgisayarım olabilir mi diye ama paranız yoktur olmaz der ve içinde hep ukte kalır ya o heh işte bende de böyle ukte kaldı bu durum şimdi iyi kötü durumum var yaş biraz geçti ama ben o ukteyi atmak istiyorum içimden arkadaşlar rica etsem bana bir f/p hazır sistem önerebilir misiniz bütçe 10-12 k arası diyelim yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.itopya.com/wtcn-super_h14746 bu sistem alakalı fikrin nedir fiyat performans denebilir mi verimli çalışırmı beni pişman edecek bir şey olur mu araştırdım ama net bir şey bulamadım pek hakim olduğum bir konu değil o yüzdenöncelikle merhabalar ve simdiden hayirli olsun 6600xtli 13k civarina 3 sistem var bütçenizi yükseltebilirseniz bakmanızı öneririm ama bunlara kafaniz yatarsa bile pc hocasını bekleyin bence alamazsanız veya bütçenize uymazsa bunlara yönelirsiniz
NOVA-6600XT / INTEL I3-12100F / ASUS RX 6600 XT DUAL OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-6600XT oyuncu bilgisayarı INTEL i5-10400F ve ASUS RX 6600XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.trBLADE-6600XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS RX 6600 XT DUAL OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-6600XT oyuncu bilgisayarı ryzen 5 5500 ve DUAL RX 6600 XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.trMANTIS-6600XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS RX 6600 XT DUAL OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6600XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 ve ASUS RX 6600XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr