Neler Yeni

Yıllardır sevdiğim kıza çıkma teklifi ettim yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Tufan
Herkese merhaba, ilk okulda aynı sınıfta olduğum bir kız vardı çok iyi arkadaştık. Liseye başlayınca yollarımız ayrıldı, sadece arada sosyal medyada mesajlaşıyorduk. Şuan ikimiz de üniversitede son sınıfta okuyoruz. Geçen hafta bana mesaj attı, ilkokul hocamızı ziyarete gidelim mi dedi. Bende kabul ettim. Buluştuğumuzda önce ilk okul hocamızı ziyarete gittik sonra bir alışveriş merkezinde oturup yemek yedik. İçten içe onu sevsemde cesaret edip söyleyemedim, daha çok günlük konular hakkında konuştuk. Daha sonrada ayrıldık. Aradan 1 hafta geçti, fakat o her gün benim aklımdaydı. Cesaretimi toplayıp ona mesaj attım. Ona yıllardır sevdiğimi söyledim ama cesaret edip söyleyemedim dedim. Oda çocukluktan beri mi dedi, bende kendimi bildim bileli seni seviyorum dedim. Oda arkadaş kalmamız ikimiz içinde daha iyi olur dedi. Benimde dünyam başıma yıkıldı, sizce ne yapmam lazım yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Herkese merhaba, ilk okulda aynı sınıfta olduğum bir kız vardı çok iyi arkadaştık. Liseye başlayınca yollarımız ayrıldı, sadece arada sosyal medyada mesajlaşıyorduk. Şuan ikimiz de üniversitede son sınıfta okuyoruz. Geçen hafta bana mesaj attı, ilkokul hocamızı ziyarete gidelim mi dedi. Bende kabul ettim. Buluştuğumuzda önce ilk okul hocamızı ziyarete gittik sonra bir alışveriş merkezinde oturup yemek yedik. İçten içe onu sevsemde cesaret edip söyleyemedim, daha çok günlük konular hakkında konuştuk. Daha sonrada ayrıldık. Aradan 1 hafta geçti, fakat o her gün benim aklımdaydı. Cesaretimi toplayıp ona mesaj attım. Ona yıllardır sevdiğimi söyledim ama cesaret edip söyleyemedim dedim. Oda çocukluktan beri mi dedi, bende kendimi bildim bileli seni seviyorum dedim. Oda arkadaş kalmamız ikimiz içinde daha iyi olur dedi. Benimde dünyam başıma yıkıldı, sizce ne yapmam lazım yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Benzeri bir şey yaşadım TSK nın yeni daimi üyesisin artık :D Şaka bir yana bazen olmaz kuzen bende bir kişiyi yıllardır seviyorum ben ona açıldığımda arkadaşlığımızın bu şekilde devam etmemesi gerektiğini söyledi ve arkadaşlığımızı bitirdi yerinde olsam hala arkadaşsanız ve konuşuyosanız umutsuzluğa kapılmayıp kendini geliştirmen sakın kız peşinde koşma bir daha başkasına en azından üniversitehayatın bitene kadar veya karşına biri çıkana kadar aşık olma o dahil kimsenin peşinden koşma ne okuyorsun bilmiyorum ama spor salonuna başla enstrüman çalmaya başla kendini geliştir ve onun seni hak etmeyeceği seviyeye gel o seviyeye geldiğinde zaten ya çok daha iyi biri hayatına girmiş olur yada o kızın dikkatini ve belkide ilgisini çekmiş olursun ordan sonra ne yapcağın sana kalmış ama sıkma canını sigaraya falanda başlama ..

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Tufan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç yoklamadan mevzuya girmişsin ve en muhtemel alacak cevabı almışsın. Hayatının merkezine kimseyi koyma hocam yoluna devam et olmuş bitmiş.
Hiç yoklamadan mevzuya girmişsin derken ne yapmam gerekiyordu.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Anıl Aykın
Genelde karşılıksız olan şeyler böyle oluyor zaten. Seven susar söyleyemez diğeri de bilmez ve sevmediği içinde bu kadar yıl geçiyor aradan. Yapabilecek bir şey yok, ben olsam arkadaş kalmayı reddederdim çünkü ileride başkasını sevme ihtimalin vesaire var. Olmaz desende bir gün olma ihtimali var ama şu an yapılması gereken şey kendi hayatına odaklanıp anın, günün tadını çıkarmak. Olumsuzluklardan kaçınmak ve kendinle vakit geçirmen gerek.

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,682
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hiç yoklamadan mevzuya girmişsin derken ne yapmam gerekiyordu.
Kızın kişisel hayatı hakkında bilgi almalıydın. Üstü kapalı şekilde flört etmeli ve azar azar yaklaşmalıydın. Kimse seni seviyorum diyip de karşılık alabileceğin kadar kolay değil. Önce uğraşıp sonra sonucuna bakacaktın.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,015
İsim
tümen dağ

NRxZero

80+
Dürüst olması en azından iyi senin kalbini kırmamak için kabul edip seviyor gibi yapıp seni çok daha kötü bir sekilde terk etseydi emin ol dahada kötü olurdun karşındaki insan dürüst en azından istemiyorsada yapacak bir şey yok. Senin içinde bi kaç yıl kalacaktır ondan sonra yavas yavas aklından ve kalbinden silinmeye başlar bende yaşadım yani cokta takmamak gerek brom :)

eneskaya6

80+ Silver
ustam seni en güzel anlatacak şarkı bırakıyorum buraya geceleri düşünürken dinlersin.
Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet
Soldu gençliğim ömrümü aşkla ziyan ettim
Ağla gönlüm nasip değilmiş vuslat
Rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim

Top Bottom