- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sadece aklıma geleni söyledim.İstanbulda değilim ben.
Ben sadece aklıma geleni söyledim.İstanbulda değilim ben.
Güzeldir hocam Tügva ortamı. Bırakmayın derim.Ben sadece aklıma geleni söyledim.
CHP atackers is loading...Güzeldir hocam Tügva ortamı. Bırakmayın derim.
LoL :qCHP atackers is loading...
Bizim de karantinamızdan sonra annemin testi yine pozitif çıkmıştı, ama hiçbir belirti yoktu. Emin olamayıp tekrar yaptırdığımızda ise negatife dönmüştü. Umarım sende de öyle bir şey olmaz.Karantina sürem 10 gündü ama ilk korona bulaştığı günden itibaren 17 gün geçti.
Beni bilirsiniz asosyalim. Kendi aile bireylerim dışında temasım olmadı. Onlarda da yok virüs. Onlarda sürekli evin içindeydi.
TÜGVA kampına gidecektim ama HES sistemimde riskli yazdığı sürece gidemezmişim. Şu anda öyle yazıyor. Test oldum ama sonuç çıkmadı daha. Stresten ve sabırsızlıktan kendimi yiyeceğim.
Bu kadar izolasyondan sonra tekrar pozitif çıkar mıyım? Kendimi son 8 gündür iyi hissediyorum.
Yanlış çıkma ihtimali de aklımda o yüzden stres fulde. Cidden çok gitmek istiyorum.Bizim de karantinamızdan sonra annemin testi yine pozitif çıkmıştı, ama hiçbir belirti yoktu. Emin olamayıp tekrar yaptırdığımızda ise negatife dönmüştü. Umarım sende de öyle bir şey olmaz.