Neler Yeni

yine mavi ekran geldi yardım eder misiniz ?

TamerKs

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gameloop'u kaldırın.

BattleEye'ı kaldırın.

PUBG'nin anti-hile yazılımını kaldırın.

XIGNCODE3'ü kaldırın.

Windows Defender'ı kapatın.

Bu rehberi uygulayın: https://www.technopat.net/sosyal/konu/eksik-ve-bozuk-sys-dosyalarini-onarmak.1087558/
hocam dünde açmıştım konuyu ama yine geldi, fakat ben sadece bu iki oyunu oynuyorum battleEye pubg nin uygulaması sanırım onları silmekten başka çözüm yolu yok mu ? XIGNCODE3 ayrıca bu nedir nerden sileceğim. Windows Defender kapalı zaten, rehberi uyguladım

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Sorun yüksek ihtimalle onlardan kaynaklanıyor ve silmeyi denemekten başka çareniz yok gibi duruyor.

XIGNCODE3 de bir anti hile yazılımı. İsterseniz ilk olarak PUBG ile alakalı şeyler dışındakileri silerek başlayın. Sorun çözülmezse maalesef onları da silip denemelisiniz.

TamerKs

80+ Silver
Sorun yüksek ihtimalle onlardan kaynaklanıyor ve silmeyi denemekten başka çareniz yok gibi duruyor.
bu iki oyun arkadaşımda da yüklü ama o bu sorunlarla karşılaşmıyor, neden böyle bir şey oluyor fikriniz var mı ? gameloop u sileceğim bakalım

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
@NoThiNgMaN
Başka yazılımlar çakışıyor vb. olabilir. Mesela örnek vermek gerekirse çoğu kişi Opera'yı düzgün kullanabilirken bazı kişilerde Opera mavi ekrana sebep olabilir.

XIGNCODE3 şu oyunların anti-hile yazılımıymış, bunlardan bilgisayarınızda yüklü olanları kaldırarak XIGNCODE3'ü de kaldırabilirsiniz: AION, Black Desert Online, Blade & Soul, TERA, Crossfire.

TamerKs

80+ Silver
baktım bende bu uygulama yok ve dediğiniz hiçbir oyun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@NoThiNgMaN
Başka yazılımlar çakışıyor vb. olabilir. Mesela örnek vermek gerekirse çoğu kişi Opera'yı düzgün kullanabilirken bazı kişilerde Opera mavi ekrana sebep olabilir.

XIGNCODE3 şu oyunların anti-hile yazılımıymış, bunlardan bilgisayarınızda yüklü olanları kaldırarak XIGNCODE3'ü de kaldırabilirsiniz: AION, Black Desert Online, Blade & Soul, TERA, Crossfire.
operadan olsa orda operadan kaynaklı olduğu yazmaz mı ?

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
baktım bende bu uygulama yok ve dediğiniz hiçbir oyun yok.
Genelde Kore oyunlarında oluyor araştırdığım kadarıyla. Eğer çok oyun yoksa bilgisayarınzıdaki oyunları söyleyin, sizin için araştırıp geri dönüş yapayım.

operadan olsa orda operadan kaynaklı olduğu yazmaz mı ?
Ben sizde Opera'dan kaynaklanıyor demedim ki. Bazı kişilerde yazmıştım.

TamerKs

80+ Silver
Genelde Kore oyunlarında oluyor araştırdığım kadarıyla. Eğer çok oyun yoksa bilgisayarınzıdaki oyunları söyleyin, sizin için araştırıp geri dönüş yapayım.

Ben sizde Opera'dan kaynaklanıyor demedim ki. Bazı kişilerde yazmıştım.
attım bakabilirsiniz

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    61.2 KB · Hit: 52
Top Bottom