Neler Yeni

Yks 2 yıllık bölümler hakkında.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Selam kankalar. Birkaç bölüm baktım tyt den yine puan tutuyor ama sıralama 100k önde. İstediğim bölümün puanından 50 puan fazlam var ama sıralama olarak yine geride kalıyorum. 2 yıllıkta puan daha önemli diye bir şey duydum sormak istedim.
@Harley Quinn❖ bi bakıversene kankim

şahin doğan

80+ Platinum
Sıralama daha önemli

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
Selam kankalar. Birkaç bölüm baktım tyt den yine puan tutuyor ama sıralama 100k önde. İstediğim bölümün puanından 50 puan fazlam var ama sıralama olarak yine geride kalıyorum. 2 yıllıkta puan daha önemli diye bir şey duydum sormak istedim.
okul kötüyse gitmeni önermem ben istediğim şehirdeki sıralamadan az bir fark ile kaçtı diye farklı şehirde bölümü okudum bitirdim ama şuan diploma alabilmek için o innenin evladı hoca yüzünden 3. kez dersi vermeye şehirden şehire gidicem eğitim kalitesi baya bi kötü oluyor sıralamaya puana çok kafanı yorma öğrencilerden referans al

şahin doğan

80+ Platinum
Gelme ihtimali var mı? Belki gelir diye yazma ihtimalim var.
o bölüm geçen sene dolmamışsa yazmanı öneririm ama dolmuşsa boşuna diğer üniversitelerin sıralama bursunu kaybetme derim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,104
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Puana hiçbir zaman bakma, sıralamayı baz al. Şimdilik istediğin yer tutar/tutmaz diyemeyiz. Sen orayı tercih edip bekleyeceksin, belki öne atar belki atmaz. O seneden seneye değişiyor. Rehber öğretmeninle konuş, tercih dönemi sona eriyor. Elini çabuk tut.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
O bölümü yaz, ama yine sıralamanın altında veya sıralamanın tam yettiği bölüm de yaz ki açıkta kalma

Dessidero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali TOPAL
Dostum sana bir mezun öğretmen olarak tavsiye vereyim. 1 sene daha dene bir şey kaybetmezsin. Finalde sana bir iş imkanı sunmayacak herhangi bir bölüm veya okulu tercih etme. Abartmıyorum bir yerde meslek öğrenip başlamak artık okumaktan daha iyi. Dört sene sonra belki demek istediğimi daha iyi anlarsın

Top Bottom