Bana daa
Bana daa
Yine işsiz kalma ihtimalim iş bulma ihtimalimden yüksek.Çalınsa ne yazar ? Sonuncu olsam ne yazar ?
Birinci olsam ne yazar ?
2 gün sonra girince bakacağım. Duygularımla başlayan soru var mı görecrğiz.Buna inanıp satın alanlara cidden yazık
Adamların kanıt diye attıkları ilk türkçe sorusu test kitabından alınıp oraya konulmuş. Biraz araştırıp ortaya çıkan bir şey zaten.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Neyi göreceksin hocam kitabın yayınını da vereyim kafanız mı iyi hala inanıyorsunuz. Ens yayınlarında bulunan bir Türkçe sorusudur bu. Alıp tyt formunda oraya pastelemişler.2 gün sonra girince bakacağım. Duygularımla başlayan soru var mı görecrğiz.
Tamam hocam ben de biliyorum gerçek olmadığını. Boşuna kafa patlatmaya da gerek yok.Neyi göreceksin hocam kitabın yayınını da vereyim kafanız mı iyi hala inanıyorsunuz. Ens yayınlarında bulunan bir Türkçe sorusudur bu. Alıp tyt formunda oraya pastelemişler.
hocam acaba kaç kişi aldı sizceBuna inanıp satın alanlara cidden yazık
Adamların kanıt diye attıkları ilk türkçe sorusu test kitabından alınıp oraya konulmuş. Biraz araştırıp ortaya çıkan bir şey zaten.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
çok var hocam, fena para vurdular.hocam acaba kaç kişi aldı sizce
Eninde sonunda ortaya öyle bir şey çıkarsa zaten direkt işinden ederler ki büyük bir kriz çıkar.sanalda dandik bi site açıp ismimi predetör diye kayıt ederim oldu bitti sonra önceki kpss olayınıda ben üstlenirim gelsin enayiler 7000 dolara sözde 120 soru alıyor
sınav iptal olur millet söver sayar falan sonra tekrar yaparlar sınavıEninde sonunda ortaya öyle bir şey çıkarsa zaten direkt işinden ederler ki büyük bir kriz çıkar.
İptal olmaz.sınav iptal olur millet söver sayar falan sonra tekrar yaparlar sınavı