123kral14
80+ Silver
ne demek istedin kankamİlk 5k bi şey ifade ediyosa sayısalda sorun kanziler özelden
ne demek istedin kankamİlk 5k bi şey ifade ediyosa sayısalda sorun kanziler özelden
Kanıtı varmı aldınıza dair ? Varsa atarmısınız?o 7000 dolara satılan siteden merakımdan dün gopro aldım dolandırıldım yani hepsi dolandırıcı
Kanıtını bekliyorum ;adamlar o kadar iyi şebeke kurmuş ki deepx forumunda herkes ama bayağı bi kişi güvenilir yazmış ama o forumdaki herkes şebeye dahil, inanmamak imkansız. yukarıda arkadaşın github linki atmış orda antılan her şey doğru adamlar çok profesyonel dolandırıcı. Ben almasam içimde kalırdı o yüzden çok da üzülmedim 200 dolar gitti ama çok daha fazla gidebilirdi sağlık olsun 4 gün çalışıp kazanılır bidaha
attığım monero’nun kanıtı var başka kanıt yok, tam 200 dolar yolladım ama anonim olduğu için agora’ya yolladığımı kanıtlayamam. Agora ya yolladığım konusunda artık sözüme güveneceksinizKanıtı varmı aldınıza dair ? Varsa atarmısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanıtını bekliyorum ;
Hesabınızı bloke mi etiler hocam ?attığım monero’nun kanıtı var başka kanıt yok, tam 200 dolar yolladım ama anonim olduğu için agora’ya yolladığımı kanıtlayamam. Agora ya yolladığım konusunda artık sözüme güveneceksiniz
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Foruma atıkları evet vardıSoruların aynısı soruldu mu genşler?
Para var huzur var agaattığım monero’nun kanıtı var başka kanıt yok, tam 200 dolar yolladım ama anonim olduğu için agora’ya yolladığımı kanıtlayamam. Agora ya yolladığım konusunda artık sözüme güveneceksiniz
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
dostum ben de sitenin linkini alabilir miyim?Bursada zaten öyle çok bir şey olmaz ama sen ya izmir ankara istanbulda vs olsaydın kafayı sıyırırdın, yada doğuda vs olsaydın aynı şekil.
Atarımda sorular fake çıktı önemi yokdostum ben de sitenin linkini alabilir miyim?
Ücret?satılık köprü mevcut elimde uyguna bırakacağım
Kardesim onun kopruleri curuk ya gel ben sana 5milyara ankara bogaz kpprusu satayimÜcret?
Ben okeyimKardesim onun kopruleri curuk ya gel ben sana 5milyara ankara bogaz kpprusu satayim