Neler Yeni

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Onlar istisnalar. Belirli bir maaş skalası yaparsak doktor olmak çok daha karlı değil mi ? (Para bakımından)
kendinizi geliştirmeniz önemli kendini geliştirirse biri daha mantıklı mühendis veya yazılımcı olmsk

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Yo?

Ya işte mühendiste böyle bişe yok kimisi fazla kazanıyor kimisi az, ne mühendisini doktorla karşılaştırıyorsun? Yazılım mı inşaat mı? Ki örn inşaat mühendisi ile karşılaştırsanda yaptığına göre değişir, bazı inşaat mühendisi 100k vs kazanır bazısı 60k kazanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum.
Anlıyorum seni sıkıntı yok zaten . benim dediğim şey bu ülkede sıralamalarda tıp niye bu kadar çok düştü? Onu anlatmaya çalışıyorum.

kendinizi geliştirmeniz önemli kendini geliştirirse biri daha mantıklı mühendis veya yazılımcı olmsk
Ben sizin gibi düşünmüyorum.

121709

80+ Silver
Anlıyorum seni sıkıntı yok zaten . benim dediğim şey bu ülkede sıralamalarda tıp niye bu kadar çok düştü?
Hastane ortamı bu ülkede çekilmez, doktora saldıran var vs vs yada hastanelere her türden insan giriyor pis insan cahil insan vs giriyor ve onlarla ilgilenmen lazım iğrenmeden, mühendislik öyle değil ama.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hastane ortamı bu ülkede çekilmez, doktora saldıran var vs vs yada hastanelere her türden insan giriyor pis insan cahil insan vs giriyor ve onlarla ilgilenmen lazım iğrenmeden, mühendislik öyle değil ama.
Ayrıca devlet hastaneleri ekstra pis yerler en kötüsüde kokudan zor duruyorsun devlet hastanesinde

Sir Cem T-oker

80+ Gold

121709

80+ Silver
Ayrıca devlet hastaneleri ekstra pis yerler en kötüsüde kokudan zor duruyorsun devlet hastanesinde
Kokusu var ve orda çok uzun süre vakit geçiriyorsun nöbet vs o lamba ışığına uzun süre maruz kalsan insanı hem hasta eder hem depresyona sokar, hemde ülkemizde hastanenin ismi şehir hastanesi ama dağın başında olduğu için ayrı bir zorluğu var.

O da tek kötü yanı olabilir.
Hayatının çoğu hastanede geçecek, daha nolsun?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Kokusu var ve orda çok uzun süre vakit geçiriyorsun nöbet vs o lamba ışığına uzun süre maruz kalsan insanı hem hasta eder hem depresyona sokar, hemde ülkemizde hastanenin ismi şehir hastanesi ama dağın başında olduğu için ayrı bir zorluğu var.

Hayatının çoğu hastanede geçecek, daha nolsun?
Benim için sorun yok. Sosyal hayatı sevmiyorum zaten.

121709

80+ Silver

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Hastanede işkence çekmek mi istiyorsun? Yada hasta yakınlarından dayak mı? Ölümün daha kolay yolları var..
Ben bizim buradaki sağlık çalışanlarının işkence çektiğini ne gördüm ne de duydum. Başka şehirlerde tabiiki var ancak yakınlarım gayet memnun işinden ?

121709

80+ Silver

121709

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,635
Üyeler
164,353
Son üye