YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Onlar istisnalar. Belirli bir maaş skalası yaparsak doktor olmak çok daha karlı değil mi ? (Para bakımından)
kendinizi geliştirmeniz önemli kendini geliştirirse biri daha mantıklı mühendis veya yazılımcı olmsk

Yo?

Ya işte mühendiste böyle bişe yok kimisi fazla kazanıyor kimisi az, ne mühendisini doktorla karşılaştırıyorsun? Yazılım mı inşaat mı? Ki örn inşaat mühendisi ile karşılaştırsanda yaptığına göre değişir, bazı inşaat mühendisi 100k vs kazanır bazısı 60k kazanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum.
Anlıyorum seni sıkıntı yok zaten . benim dediğim şey bu ülkede sıralamalarda tıp niye bu kadar çok düştü? Onu anlatmaya çalışıyorum.

kendinizi geliştirmeniz önemli kendini geliştirirse biri daha mantıklı mühendis veya yazılımcı olmsk
Ben sizin gibi düşünmüyorum.

Anlıyorum seni sıkıntı yok zaten . benim dediğim şey bu ülkede sıralamalarda tıp niye bu kadar çok düştü?
Hastane ortamı bu ülkede çekilmez, doktora saldıran var vs vs yada hastanelere her türden insan giriyor pis insan cahil insan vs giriyor ve onlarla ilgilenmen lazım iğrenmeden, mühendislik öyle değil ama.

Hastane ortamı bu ülkede çekilmez, doktora saldıran var vs vs yada hastanelere her türden insan giriyor pis insan cahil insan vs giriyor ve onlarla ilgilenmen lazım iğrenmeden, mühendislik öyle değil ama.
Ayrıca devlet hastaneleri ekstra pis yerler en kötüsüde kokudan zor duruyorsun devlet hastanesinde

Ayrıca devlet hastaneleri ekstra pis yerler en kötüsüde kokudan zor duruyorsun devlet hastanesinde
Kokusu var ve orda çok uzun süre vakit geçiriyorsun nöbet vs o lamba ışığına uzun süre maruz kalsan insanı hem hasta eder hem depresyona sokar, hemde ülkemizde hastanenin ismi şehir hastanesi ama dağın başında olduğu için ayrı bir zorluğu var.

O da tek kötü yanı olabilir.
Hayatının çoğu hastanede geçecek, daha nolsun?

Kokusu var ve orda çok uzun süre vakit geçiriyorsun nöbet vs o lamba ışığına uzun süre maruz kalsan insanı hem hasta eder hem depresyona sokar, hemde ülkemizde hastanenin ismi şehir hastanesi ama dağın başında olduğu için ayrı bir zorluğu var.

Hayatının çoğu hastanede geçecek, daha nolsun?
Benim için sorun yok. Sosyal hayatı sevmiyorum zaten.

Hastanede işkence çekmek mi istiyorsun? Yada hasta yakınlarından dayak mı? Ölümün daha kolay yolları var..
Ben bizim buradaki sağlık çalışanlarının işkence çektiğini ne gördüm ne de duydum. Başka şehirlerde tabiiki var ancak yakınlarım gayet memnun işinden ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,762
Üyeler
185,315
Son üye
Beerman
Geri