Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,803
bende gidemiyorum mezuna kalıp çalışıcamOraya gidemeyeceğim için sorun yok. Zaten birinci şahıs tekil olarak yazdım
bende gidemiyorum mezuna kalıp çalışıcamOraya gidemeyeceğim için sorun yok. Zaten birinci şahıs tekil olarak yazdım
Denilen site dolandırıcı da neyse...Arkadaşlar dark web'de YSK 2023 soruları satılıyor. Bu haberi yayın, sınavın iptal olması veya ertelenmesi için çaba gösterin. Yoksa hiç de eşit olmayan bir yarışa girmiş olacağız.
Video bana ait aklınızda herhangi bir soru varsa sorabilirsiniz.
eyüp b nin hızına ayak uyduracak zeka var mı sende05 liyim fakat 05-6-7'ler aynı anda başladıkları için 3 lü giriyoruz kankam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neyse kankalar eyüp b den rakiplere saplamaya devam akşam gelirim yanıtlara cevap veririm hadi eyvallah
çok doğru dedin be kankam kanal değişeyimeyüp b nin hızına ayak uyduracak zeka var mı sende![]()
Çok şişirdiler mühendislikleri,Puanlar tıpı geçti. Mühendislik Yerine tıp giderim daha iyibende gidemiyorum mezuna kalıp çalışıcam
İnanan var hocam diyecek bir şey yokHepsi scam. Marketin de forumun da sahibi aynı. Forumdaki marketten soruları aldığını iddia eden hesaplar da adminin fake hesapları güvenli olduğuna inanmanızı sağlıyorlar. Forumdaki escrow sistemi aracılığıyla birçok kişi dolandırıldı. Satın alacak kişi parayı attığında forumdaki hesabı elinden alınıyor. Hesabını admin alıyor ve hesabından alan kişinin adına mesaj yazıyor. Ben de dolandırıldım. Benimle birlikte yaklaşık 10 kişi daha dolandırıldı.
Hocam kusura bakmayınArkadaşlar dark web'de YSK 2023 soruları satılıyor. Bu haberi yayın, sınavın iptal olması veya ertelenmesi için çaba gösterin. Yoksa hiç de eşit olmayan bir yarışa girmiş olacağız.
tip rahat degil ki iyi muhendis olursan evden calisiyorsun tanidigim bilgisayar muhendisi 60k aliyo doktorlar o kadar almiyordurÇok şişirdiler mühendislikleri,Puanlar tıpı geçti. Mühendislik Yerine tıp giderim daha iyi
Bana da atabilir misin forumuMernis paneli kullanan veya satan genelde yakalanmaz, özellikle discorddan yapıyorsa.
AttımBana da atabilir misin forumu