Mernis paneli kullanan veya satan genelde yakalanmaz, özellikle discorddan yapıyorsa.Hocam kullanmayın. Mernis panel deniyor bunlara bi arkadaş bu panelin satışını yapıyordu gözaltına girmişti çıktı şimdi.
Mernis paneli kullanan veya satan genelde yakalanmaz, özellikle discorddan yapıyorsa.Hocam kullanmayın. Mernis panel deniyor bunlara bi arkadaş bu panelin satışını yapıyordu gözaltına girmişti çıktı şimdi.
Hocam kabak gibi yapıyordu bizimki ama sen ne kadar gizlide yapsan ipden felan bulabilirler veyaMernis paneli kullanan veya satan genelde yakalanmaz, özellikle discorddan yapıyorsa.
Discord kullanıcı verilerini salmıyor, yani o yüzden dcde sorun olmaz.Hocam kabak gibi yapıyordu bizimki ama sen ne kadar gizlide yapsan ipden felan bulabilirler veya
birisi şikayet edebilir cezasıda ağır.
Hocam nerden biliyorsun salmadığını belki arkamızdan iş çeviriyor aynı zamanda discordDiscord kullanıcı verilerini salmıyor, yani o yüzden dcde sorun olmaz.
bu sorunun cevabı nasıl c la cksakfak e olması lazım .d
Max hesabın banlanıyor.Hocam nerden biliyorsun salmadığını belki arkamızdan iş çeviriyor aynı zamanda discord
bi şey olmaz ya zaten bi kişi için girmiştim sonra bıraktımHocam kullanmayın. Mernis panel deniyor bunlara bi arkadaş bu panelin satışını yapıyordu gözaltına girmişti çıktı şimdi.
oyle cok nitelikli bi panel degilse vpn yeter.bi şey olmaz ya zaten bi kişi için girmiştim sonra bıraktım
şaka gibi
tc kimlikten adres numara vs çıkıyor bide prosu fln vardı e okul ppsi çıkıoduoyle cok nitelikli bi panel degilse vpn yeter.
Vpn yeter. Bende truvacheck vardı, ondan sonra 1984check kullanmaya başladım, plaka sorgu, ihbar, aşı sorgu gsm sorgu, vesika, ddos vs vardı. Aylık ozel keyleri var.tc kimlikten adres numara vs çıkıyor bide prosu fln vardı e okul ppsi çıkıodu
abla sen heçkır mısınVpn yeter. Bende truvacheck vardı, ondan sonra 1984check kullanmaya başladım, plaka sorgu, ihbar, aşı sorgu gsm sorgu, vesika, ddos vs vardı. Aylık ozel keyleri var.
iyi üniye gidersen üni bitmeden işe alıyorlar
Oraya gidemeyeceğim için sorun yok. Zaten birinci şahıs tekil olarak yazdımHacettepeye bogazicine odtüye gidip işsiz kalan görmedim