Neler Yeni

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Sir Cem T-oker

80+ Gold
tip rahat degil ki iyi muhendis olursan evden calisiyorsun tanidigim bilgisayar muhendisi 60k aliyo doktorlar o kadar almiyordur
Nasıl la sağlık ocağında bile çalışsan 30k masş alıyon. Kaç tane mühendşs dediğin gibi çalışıyo .d
Benim tanıdığım bütün sağlık ocağı doktorları güzel masş alıyor

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Nasıl la dandirik sağlık ocağında bile çalışsan 30k masş alıyon. Kaç tane mühendşs dediğin gibi çalışıyo .d
Benim tanıdığım bütün sağlık ocağı doktorları güzel masş alıyor
He bi de nöbet veya ek ödemelerle daha da fazla bile alabiliyorlar. İyi mühendis olmak için odtü falan neredeyse zorunlu. Ama doktorluğu şırnakta okusan bile doktorsun sonuçta

121709

80+ Silver

Sir Cem T-oker

80+ Gold
O dandirik sağlık ocağı için bayağı uğraşman lazım ama biliyorsun değil mi?
Evet ama mühendislikten kat kat rahattır. İş hayatı bakımından.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cerrahın vs aldığı paraya göre sağlık ocağındakinin maaşı çerez parası?
Ben en düşükten örnek verdim. Onlar hakkında bilgim yok.

O dandirik sağlık ocağı için bayağı uğraşman lazım ama biliyorsun değil mi?
Uğraşmadan okunabilecek bölüm varsa haber et

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Pratisyen hekim maaşı 35 ile 50 arası değişiyor ek ödeme ile.
İşte anlatmak istediğim bu. Doktorların çoğu böyle maaş alıyorken gidip mühendislik yazmam (BEN) yazılım ve bilgisayar mühendislikleri çok abartıldı.

majorw0w

80+ Silver
İşte anlatmak istediğim bu. Doktorların çoğu böyle maaş alıyorken gidip mühendislik yazmam (BEN) yazılım ve bilgisayar mühendislikleri çok abartıldı.
Herkes yazılımcı olamıyor maalesef. Tusu kazanan doktor çok daha fazla kazanıyor. Yazılımda iyi kazanmak için özelde çalışmak gerekiyor. Onda da kendini geliştiremez isen boş.

121709

80+ Silver
Doktorların hemen hemen standart bir maaşı var ama mühendislerde bu öyle değil, karşılaştırmaman lazım. Bazısı az bazısı fazla kazanıyor mühendislerin.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
yazılım alanında 150-200 kazananda var

Sir Cem T-oker

80+ Gold

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Onlar istisnalar. Belirli bir maaş skalası yaparsak doktor olmak çok daha karlı değil mi ? (Para bakımından)
Hocam yazılımcıların sabit bir maaşı yok, alandan alana tecrübeden tecrübeye değişiyor. Doktorların her alanda yakın maaşları var. Karşılaştırmak doğru olmaz.

121709

80+ Silver
Onlar istisnalar
Yo?
Belirli bir maaş skalası yaparsak doktor olmak çok daha karlı değil mi
Ya işte mühendiste böyle bişe yok kimisi fazla kazanıyor kimisi az, ne mühendisini doktorla karşılaştırıyorsun? Yazılım mı inşaat mı? Ki örn inşaat mühendisi ile karşılaştırsanda yaptığına göre değişir, bazı inşaat mühendisi 100k vs kazanır bazısı 60k kazanır.

Hocam yazılımcıların sabit bir maaşı yok, alandan alana tecrübeden tecrübeye değişiyor. Doktorların her alanda yakın maaşları var. Karşılaştırmak doğru olmaz.
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum.

Top Bottom