YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

tip rahat degil ki iyi muhendis olursan evden calisiyorsun tanidigim bilgisayar muhendisi 60k aliyo doktorlar o kadar almiyordur
Nasıl la sağlık ocağında bile çalışsan 30k masş alıyon. Kaç tane mühendşs dediğin gibi çalışıyo .d
Benim tanıdığım bütün sağlık ocağı doktorları güzel masş alıyor

Nasıl la dandirik sağlık ocağında bile çalışsan 30k masş alıyon. Kaç tane mühendşs dediğin gibi çalışıyo .d
Benim tanıdığım bütün sağlık ocağı doktorları güzel masş alıyor
He bi de nöbet veya ek ödemelerle daha da fazla bile alabiliyorlar. İyi mühendis olmak için odtü falan neredeyse zorunlu. Ama doktorluğu şırnakta okusan bile doktorsun sonuçta

O dandirik sağlık ocağı için bayağı uğraşman lazım ama biliyorsun değil mi?
Evet ama mühendislikten kat kat rahattır. İş hayatı bakımından.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cerrahın vs aldığı paraya göre sağlık ocağındakinin maaşı çerez parası?
Ben en düşükten örnek verdim. Onlar hakkında bilgim yok.

O dandirik sağlık ocağı için bayağı uğraşman lazım ama biliyorsun değil mi?
Uğraşmadan okunabilecek bölüm varsa haber et

Pratisyen hekim maaşı 35 ile 50 arası değişiyor ek ödeme ile.
İşte anlatmak istediğim bu. Doktorların çoğu böyle maaş alıyorken gidip mühendislik yazmam (BEN) yazılım ve bilgisayar mühendislikleri çok abartıldı.

İşte anlatmak istediğim bu. Doktorların çoğu böyle maaş alıyorken gidip mühendislik yazmam (BEN) yazılım ve bilgisayar mühendislikleri çok abartıldı.
Herkes yazılımcı olamıyor maalesef. Tusu kazanan doktor çok daha fazla kazanıyor. Yazılımda iyi kazanmak için özelde çalışmak gerekiyor. Onda da kendini geliştiremez isen boş.

Doktorların hemen hemen standart bir maaşı var ama mühendislerde bu öyle değil, karşılaştırmaman lazım. Bazısı az bazısı fazla kazanıyor mühendislerin.

yazılım alanında 150-200 kazananda var

Onlar istisnalar. Belirli bir maaş skalası yaparsak doktor olmak çok daha karlı değil mi ? (Para bakımından)
Hocam yazılımcıların sabit bir maaşı yok, alandan alana tecrübeden tecrübeye değişiyor. Doktorların her alanda yakın maaşları var. Karşılaştırmak doğru olmaz.

Onlar istisnalar
Yo?
Belirli bir maaş skalası yaparsak doktor olmak çok daha karlı değil mi
Ya işte mühendiste böyle bişe yok kimisi fazla kazanıyor kimisi az, ne mühendisini doktorla karşılaştırıyorsun? Yazılım mı inşaat mı? Ki örn inşaat mühendisi ile karşılaştırsanda yaptığına göre değişir, bazı inşaat mühendisi 100k vs kazanır bazısı 60k kazanır.

Hocam yazılımcıların sabit bir maaşı yok, alandan alana tecrübeden tecrübeye değişiyor. Doktorların her alanda yakın maaşları var. Karşılaştırmak doğru olmaz.
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,382
Üyeler
193,373
Son üye
sedatposta
Geri