Neler Yeni

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Arkadaşlar dark web'de YSK 2023 soruları satılıyor. Bu haberi yayın, sınavın iptal olması veya ertelenmesi için çaba gösterin. Yoksa hiç de eşit olmayan bir yarışa girmiş olacağız.

Video bana ait aklınızda herhangi bir soru varsa sorabilirsiniz.
Denilen site dolandırıcı da neyse...

king135

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Resul
Hepsi scam. Marketin de forumun da sahibi aynı. Forumdaki marketten soruları aldığını iddia eden hesaplar da adminin fake hesapları güvenli olduğuna inanmanızı sağlıyorlar. Forumdaki escrow sistemi aracılığıyla birçok kişi dolandırıldı. Satın alacak kişi parayı attığında forumdaki hesabı elinden alınıyor. Hesabını admin alıyor ve hesabından alan kişinin adına mesaj yazıyor. Ben de dolandırıldım. Benimle birlikte yaklaşık 10 kişi daha dolandırıldı.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Twitterda olanlar ens yayınlarından alınmış
Evet doğru olabilir ama elle tutulur bir kanıt yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsi scam. Marketin de forumun da sahibi aynı. Forumdaki marketten soruları aldığını iddia eden hesaplar da adminin fake hesapları güvenli olduğuna inanmanızı sağlıyorlar. Forumdaki escrow sistemi aracılığıyla birçok kişi dolandırıldı. Satın alacak kişi parayı attığında forumdaki hesabı elinden alınıyor. Hesabını admin alıyor ve hesabından alan kişinin adına mesaj yazıyor. Ben de dolandırıldım. Benimle birlikte yaklaşık 10 kişi daha dolandırıldı.
İnanan var hocam diyecek bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar dark web'de YSK 2023 soruları satılıyor. Bu haberi yayın, sınavın iptal olması veya ertelenmesi için çaba gösterin. Yoksa hiç de eşit olmayan bir yarışa girmiş olacağız.
Hocam kusura bakmayın
Satılıyor veya satılmıyor bununla ilgilenmiyorum. Şu yazdığınızdan çalışmadığınızı düşünüp bu yüzden yazdığınızı düşünüyorum. Her sınavda bu yapılıyor
Bir kaç kişi bir şeyler düzenleyip ortaya atıyor kaos yaratıyor vs.
Eğer çalışmadıysanız başka bir yolu yok mezuna kalırsınız. Kpss gibi olursa zaten sınav tekrarlanır merak etmeyin

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,417
İsim
Mert Metshi
Çok şişirdiler mühendislikleri,Puanlar tıpı geçti. Mühendislik Yerine tıp giderim daha iyi
tip rahat degil ki iyi muhendis olursan evden calisiyorsun tanidigim bilgisayar muhendisi 60k aliyo doktorlar o kadar almiyordur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,141
Üyeler
161,399
Son üye
godoman
Top Bottom