Neler Yeni

YKS 2024 Adayları Netler Nasıl?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius
Fende sorun biyo mu yoksa? Genelde öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

345'in kitabı var bende soru çözümünde adam baya hızlı taktiklerke çözüyor ve işe de yarıyor. Yoksa onu alabilirsin.
Biyo full kimya ve fizik 2-2 ben 21-22 sınavına girdim zaten hocam 120k yapmıştım şuan okuyorum ama bir yandan da kendimi denemek için dershanelere denemeye gidiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
YDS 66-71 arası
TYT 60-65 arası

Şu lanet matematik iyi olsa her şey mükemmel olacak

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
La 75 nasıl yaptın yaw en basit denemede 65 zor yaptım

• Beğen

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
25k geldi tıpı annem ısrar etse de tercih etmedim şu an en iyi Yazılım mühendisliği bölümlerinden birindeyim
Hocam peki yazdığınıza memnunmusunuz ben hocalara falanda sorsam işte ilk 10 k gelmezse mühendislik yazmak pek mantıklı değil falan diye etrafımda çok kişi diyo ve bende tıptan nefret eden biriyim o sıralamalarda yazılabilecek mühendislikler mantıklı mı hangi bölümler mantıklı

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
crayzboy
Fen bilimlerinin zorluk derecesini bilmiyorum ancak o sınavlarda tyt bazında 70 net yapabiliyorum. Ayt de ise 45 civarı geliyor(ayrıca fen bilimleri denemelerinin zorluk seviyesini hiçbir yerde bulamadım sizce bu denemenin zorluk seviyesi nedir ?

• Beğen

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Hocam peki yazdığınıza memnunmusunuz ben hocalara falanda sorsam işte ilk 10 k gelmezse mühendislik yazmak pek mantıklı değil falan diye etrafımda çok kişi diyo ve bende tıptan nefret eden biriyim o sıralamalarda yazılabilecek mühendislikler mantıklı mı hangi bölümler mantıklı
Hocam benim abim 100k larla makine mühendisliği yazdı mezun olduktan 2 3 sene sonra bmc de iyi bir maaşla çalışıyor şu anda kendinizi geliştirebilir ve mühendisliğe ilgi duyar diye tanımlayaniliyorsanız her türlü okuyabilirsiniz mühendislik

Ben yazılım mühendisliği tercih ettim birdaha sınava girsem birdaha bu bölümü yazardım yeni bölüm sistem tam oturmamış ama ortam samimi

Hangi bölümler konusuna gelirsek
Hocam ilgi alanınıza göre karar verin çünkü hemen hemen bütün mühendislikler iyidir kariyer netten işe alım oranlarına bakabilirsiniz birkaç sıkıntılı bölüm olabilir

• Beğen

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
Hocam benim abim 100k larla makine mühendisliği yazdı mezun olduktan 2 3 sene sonra bmc de iyi bir maaşla çalışıyor şu anda kendinizi geliştirebilir ve mühendisliğe ilgi duyar diye tanımlayaniliyorsanız her türlü okuyabilirsiniz mühendislik

Ben yazılım mühendisliği tercih ettim birdaha sınava girsem birdaha bu bölümü yazardım yeni bölüm sistem tam oturmamış ama ortam samimi

Hangi bölümler konusuna gelirsek
Hocam ilgi alanınıza göre karar verin çünkü hemen hemen bütün mühendislikler iyidir kariyer netten işe alım oranlarına bakabilirsiniz birkaç sıkıntılı bölüm olabilir
Anladım hocam dediğiniz gibi cidden mühendisliğin bana göre olduğunu düşünüyorum aslında bilgisayar mühendisliği en çok ilgi duyduğum alan zaten yazılımdan farkı bildiğim kadarıyla donanımla biraz daha iç içe olunuyo fakat puanları yüksek diğer alanlara göre

• Beğen

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Anladım hocam dediğiniz gibi cidden mühendisliğin bana göre olduğunu düşünüyorum aslında bilgisayar mühendisliği en çok ilgi duyduğum alan zaten yazılımdan farkı bildiğim kadarıyla donanımla biraz daha iç içe olunuyo fakat puanları yüksek diğer alanlara göre
Evet bilgisayar çok tutulan bir bölüm
Donanımla daha çok ilgileniyorsan Elektrik Elektronik alanına da yönelebilirsiniz daha iyi oluyor Bilgisayar mezunları donanımla pek iş yapmıyor çünkü

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,797
İsim
MehmedVII
La 75 nasıl yaptın yaw en basit denemede 65 zor yaptım
Geçen hafta limit diye değişik bir yayından 11 denemesi yaptılar. 25-25 sayısal sorusu vardı. 30 ney yaptım ama sayısalda sadece 2 yanlış. BaI sorular aşırı kolaydı bazıları aşırı zor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Oğuz
Ulan be lise dönemlerini çok özledim. TYT AYT çalışmak çok zevkliydi.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Geçen hafta limit diye değişik bir yayından 11 denemesi yaptılar. 25-25 sayısal sorusu vardı. 30 ney yaptım ama sayısalda sadece 2 yanlış. BaI sorular aşırı kolaydı bazıları aşırı zor
Bugün girdik biz dershane bursluluk sınavına okulda, çok zordu sorular yani kimse yapamadı doğru düzgün

• Beğen

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
TYT en yüksek 104
TYT en düşük: 100

AYT EA: 68-75
AYT SÖZ: 72-76

PZT günüyle bu ayki 6. çifte deneme olacak.

Top Bottom