Barisguzel1
80+
- Reaksiyon skoru
- 133
Arkadaşlar özel eğitim sınıfında okuduğum için din kültürü dersi almadım YKS'ye başvururken almadım desem bir sıkıntı olur mu?
Bildiğim kadarıyla o dersi almadım diye işaretleyenler din kültürü soruları çözmüyor o sorulardan muhaf tutuluyor.Zaten almadım diyip felsefe sorularını çözmen gerekmiyor mu
evet dediğim gibi ekstra felsefe sorusu oluyor +5 soru diye biliyorum.Bildiğim kadarıyla o dersi almadım diye işaretleyenler din kültürü soruları çözmüyor o sorulardan muhaf tutuluyor.
sosyal de 25 soru var son 5 soruda felsefe eğer din çözmiceksen o son 5 i çözersinArkadaşlar özel eğitim sınıfında okuduğum için din kültürü dersi almadım YKS'ye başvururken almadım desem bir sıkıntı olur mu?
Zaten almadıysanız almadım diyeceksiniz.Arkadaşlar özel eğitim sınıfında okuduğum için din kültürü dersi almadım YKS'ye başvururken almadım desem bir sıkıntı olur mu?
Onun yerine 5 tane sanırsam felsefe sorusu çözüyorsunuz.Bildiğim kadarıyla o dersi almadım diye işaretleyenler din kültürü soruları çözmüyor o sorulardan muhaf tutuluyor.
Eğer size lisede vermedilerse almadım demeniz gerekiyor. Bu arada okula bakılıyorsa aldım derseniz, başvurunuz iptal edilebilir.Annem okulundaki rehber öğretmenle konuştu almak zorunlu aldım demek zorunda dedi.
ama söyle bi durum var ben özel eğitim sınıfında lisedeki hiç bi dersi görmedim oda var.Zaten almadıysanız almadım diyeceksiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onun yerine 5 tane sanırsam felsefe sorusu çözüyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer size lisede vermedilerse almadım demeniz gerekiyor. Bu arada okula bakılıyorsa aldım derseniz, başvurunuz iptal edilebilir.
9-10 da din kültürü dersi yok muydu?ama söyle bi durum var ben özel eğitim sınıfında lisedeki hiç bi dersi görmedim oda var.
benimki özel eğitim sınıfı.9-10 da din kültürü dersi yok muydu?