YKS için din kültürü dersi almadım

Reaksiyon skoru
133
Arkadaşlar özel eğitim sınıfında okuduğum için din kültürü dersi almadım YKS'ye başvururken almadım desem bir sıkıntı olur mu?

Zaten almadım diyip felsefe sorularını çözmen gerekmiyor mu

Arkadaşlar özel eğitim sınıfında okuduğum için din kültürü dersi almadım YKS'ye başvururken almadım desem bir sıkıntı olur mu?
sosyal de 25 soru var son 5 soruda felsefe eğer din çözmiceksen o son 5 i çözersin

Annem okulundaki rehber öğretmenle konuştu almak zorunlu aldım demek zorunda dedi.

Zaten almadıysanız almadım diyeceksiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla o dersi almadım diye işaretleyenler din kültürü soruları çözmüyor o sorulardan muhaf tutuluyor.
Onun yerine 5 tane sanırsam felsefe sorusu çözüyorsunuz.

Annem okulundaki rehber öğretmenle konuştu almak zorunlu aldım demek zorunda dedi.
Eğer size lisede vermedilerse almadım demeniz gerekiyor. Bu arada okula bakılıyorsa aldım derseniz, başvurunuz iptal edilebilir.

Zaten almadıysanız almadım diyeceksiniz.

Onun yerine 5 tane sanırsam felsefe sorusu çözüyorsunuz.

Eğer size lisede vermedilerse almadım demeniz gerekiyor. Bu arada okula bakılıyorsa aldım derseniz, başvurunuz iptal edilebilir.
ama söyle bi durum var ben özel eğitim sınıfında lisedeki hiç bi dersi görmedim oda var.

Zaten istemiyorsan ekstra olan felsefe sorularını çözebiliyorsun.

Müfredatı bilemem ama madem almadın Yks başvuru ekranında seçenek çıkıyor oralara bakıp işaretleme yapman lazım. Okulunun idaresi ile yine bir konuş boşu boşuna 5 sorudan mahrum kalma. Çünkü ben zaten din görmedim felsefe cozeyim bir şey olmaz dersen geçersiz olur. Çünkü o sorular senin için yok hükmündedir. İdareye sor ne derlerse onu yap.

Geri