Neler Yeni

YKS İçin Yaptığım Haftalık Programı Değerlendirin! (1-10)

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Excel 2016 üzerinden hazırladım. Kullanmak isteyenler için link bırakmak istedim.

Sizce nasıl olmuş? 1 ila 10 arasında puanlandırma yapın.

Programı Kullanmak İsteyenler İçin Not: Bu program her zaman uygulanamaz. En fazla 1 ay boyunca kullanın. Ayrıca sadece MF bölümü öğrenciler için uygundur.

IMG_20220822_091906.jpg

Belirlenen Sorular

40 soru paragraf
20 soru dil bilgisi
30 soru TYT matematik
20 soru geometri
10 soru problem

Son düzenleme:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir günde üç ders yoğun olmuş bence konu konu ilerlemeni tavsiye ederim her gün mat geometri paragraf ve problem sorusu çöz

Edit: Soru sayıları yeni eklendi

hihihiha

80+ Bronze

Excel 2016 üzerinden hazırladım. Kullanmak isteyenler için link bırakmak istedim.

Programı Kullanmak İsteyenler İçin Not: Bu program her zaman uygulanamaz. En fazla 1 ay boyunca kullanın.

Alıntıyı görüntüle

40 soru paragraf
20 soru dil bilgisi
30 soru TYT matematik ====> Belirlenen Günlük Sorular
20 soru geometri
10 soru problem
Kaçıncı sınıfsınız?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir günde üç ders yoğun olmuş bence konu konu ilerlemeni tavsiye ederim
Yüksek saat ders çalışanlar için uygun. Konu konu ilerlenmesi gerekir zaten. Mesela her bölüme 3 saat ayrıldığını düşünelim. Bunun 1 saati ders, 2 saati soru çözümü olmalı. Her konuda bu şekilde ilerlemek hem unutmamayı sağlar hem de pekiştirmiş olursun.
Kaçıncı sınıfsınız?
5 senelik liseden sonra mezuna kaldım. Mezunum yani.

kobe&024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kobe&

Programı Kullanmak İsteyenler İçin Not: Bu program her zaman uygulanamaz. En fazla 1 ay boyunca kullanın.

Alıntıyı görüntüle

Belirlenen Günlük Sorular

40 soru paragraf
20 soru dil bilgisi
30 soru TYT matematik
20 soru geometri
10 soru problem
bence paragraf şuan için azaltılıp matematik ve geometriye biraz daha ağırlık vermen daha iyi olur. çünkü paragrafta her gün 40 çözmek geliştirir ama bir yere kadar (bence) farklı şeyler ypaman lazım. soruları örneğin turlamadan okumak gibi. bunun dışında tyt bence çabuk bitirilip ayt ye yüklenilmesi lazım. tyt bir taraftan denemelerle devam ettirilmeli

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
_berdan_
Yüksek saat ders çalışanlar için uygun. Konu konu ilerlenmesi gerekir zaten. Mesela her bölüme 3 saat ayrıldığını düşünelim. Bunun 1 saati ders, 2 saati soru çözümü olmalı. Her konuda bu şekilde ilerlemek hem unutmamayı sağlar hem de pekiştirmiş olursun.

5 senelik liseden sonra mezuna kaldım. Mezunum yani.
Aynı yerin yolcusuyuz :D
Çalışmaya başladın mı?

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760

Programı Kullanmak İsteyenler İçin Not: Bu program her zaman uygulanamaz. En fazla 1 ay boyunca kullanın. Ayrıca sadece MF bölümü öğrenciler için uygundur.

Alıntıyı görüntüle

Belirlenen Sorular

40 soru paragraf
20 soru dil bilgisi
30 soru TYT matematik
20 soru geometri
10 soru problem
8.5

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence paragraf şuan için azaltılıp matematik ve geometriye biraz daha ağırlık vermen daha iyi olur. çünkü paragrafta her gün 40 çözmek geliştirir ama bir yere kadar (bence) farklı şeyler ypaman lazım. soruları örneğin turlamadan okumak gibi. bunun dışında tyt bence çabuk bitirilip ayt ye yüklenilmesi lazım. tyt bir taraftan denemelerle devam ettirilmeli
Bu programa bu şekilde devam ederek ortalama 3 ay içinde TYT'den 80 net alacak kadar artış sağlayabilirsin. (0'dan ve günde 12 saat çalışmayla.) 3 ay süreden sonra TYT deneme sınavlarını haftada 2 tane olacak şekilde ayarlayıp AYT'ye yüklenmek gerekir. TYT deneme sınavlarının çözümünden sonra gerekli analizi yapıp haftanın bir gününü konu tekrarına ayırmak gerekir.
3 ay süreden sonra TYT'den sadece deneme çözerek AYT'ye yüklenmek yeterlidir.

40 soru paragraf eğer her gün olsaydı 30'a düşürülebilirdi ancak sadece haftanın 4 gününde var. Bu şekilde uygun gördüm. Yine de fazla mı sence?

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Bu programa bu şekilde devam ederek ortalama 3 ay içinde TYT'den 80 net alacak kadar artış sağlayabilirsin. (0'dan ve günde 12 saat çalışmayla.) 3 ay süreden sonra TYT deneme sınavlarını haftada 2 tane olacak şekilde ayarlayıp AYT'ye yüklenmek gerekir. TYT deneme sınavlarının çözümünden sonra gerekli analizi yapıp haftanın bir gününü konu tekrarına ayırmak gerekir.

40 soru paragraf eğer her gün olsaydı 30'a düşürülebilirdi ancak sadece haftanın 4 gününde var. Bu şekilde uygun gördüm. Yine de fazla mı sence?
Hayır paragraf soruları gayet yeterli ama eğer sıkmazsa günlük 25 e çekip her gün çöz bence

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Aynı yerin yolcusuyuz :D
Çalışmaya başladın mı?
Bugün başladım. Sınava tam 10 ay süre kala..
İlk sınavın nasıldı
Tahmin edemeyeceğin kadar berbat. Şöyle söyleyeyim, TYT'den genelde 60 - 70 arası net çıkarırken gerçek sınavda 40 net çıkardım. AYT de aynı şekilde normalinden çok daha düşük.
1.5 puanı nereden kırdın? Neyi düzeltmemi önerirsin?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Fazla gibi hocam

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Fazla gibi hocam
Fazla kesinlikle değil sınavda paragraf çözmek aşırı işe yarıyan bir şey. Örnek bu sene herkes Türkçe zordu, Türkçe yüzünden diğer derslere zaman yetmedi diye söyledi. Ama düzenli paragraf çözüp böyle diyenleri görmedim

Top Bottom