Adriatique
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Şimdilik sosyali erteleyip TYT Fen ve Matematiği bitirmeye odaklan bence, AYT'ye geçtikten sonra sosyale başlarsın.
Yine de az.Problem çözemiyorum henüz.
dostum tek bir şey diyeceğim bunlara uymayacaksın 1 ay sonra 1 ay bile sürmeyecekte bu sınavı bu kadar kasmayın bu sene okuduğum okulda önümde en az 25 30 kişi oluyordu denemelerde bu arada sıradan bir fen lisesinde okuyordum nerdeyse tamamına yakınını geçtim 3400 sıralama yaptım sayısalda tek önerim kafan rahat olsun kendini sınava hazır hisset benim elimden bu kadar geldi elimden geleni de yaptım de yeter sınava girerken kendine bunu diyebiliyorsan sınav sabahı başarıyorsun ben bu sene arkadaşlarımla gezdim de eğlendim de okuldan da kaçtım her şeyi yaptım anlayacağın mesele çok çalışmaktan ziyade kendine inanmakta ben sınava girmeden önce hocalarım o önümdeki bir sürü kişinin çoğunu arayıp sana güveniyoruz yapacaksın demişler fakat bana kimse böyle bir şey dahi dememişti ki ihtiyacımda yoktu ne biliyorsam onu yaptım doğru olanı yaptım ve devam ediyorum sen de kendine zor geleni değil doğru geleni yapHaftalik_Ders_Programi.xlsx dosyasını indir - download
Haftalik_Ders_Programi.xlsx dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles5.dosya.tc
Excel 2016 üzerinden hazırladım. Kullanmak isteyenler için link bırakmak istedim.
Sizce nasıl olmuş? 1 ila 10 arasında puanlandırma yapın.
Programı Kullanmak İsteyenler İçin Not: Bu program her zaman uygulanamaz. En fazla 1 ay boyunca kullanın. Ayrıca sadece MF bölümü öğrenciler için uygundur.
Alıntıyı görüntüle
Belirlenen Sorular
40 soru paragraf
20 soru dil bilgisi
30 soru TYT matematik
20 soru geometri
10 soru problem
Allah kolaylık versinHaftalik_Ders_Programi.xlsx dosyasını indir - download
Haftalik_Ders_Programi.xlsx dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles5.dosya.tc
Excel 2016 üzerinden hazırladım. Kullanmak isteyenler için link bırakmak istedim.
Sizce nasıl olmuş? 1 ila 10 arasında puanlandırma yapın.
Programı Kullanmak İsteyenler İçin Not: Bu program her zaman uygulanamaz. En fazla 1 ay boyunca kullanın. Ayrıca sadece MF bölümü öğrenciler için uygundur.
Alıntıyı görüntüle
Belirlenen Sorular
40 soru paragraf
20 soru dil bilgisi
30 soru TYT matematik
20 soru geometri
10 soru problem