Bence koçluk işi gerçekten boş kendini takip edersen daha iyi bir ivme ile gelişme gösterirsinAlıntıyı görüntüle
YKS Sonucum yukarıda görüldüğü gibi. Tıp idealim olduğu için mezuna bıraktım ve 2 haftadır AYT Matematik kampı yapıyorum. Yani çalışmaya başladım bile. Online koçluk tavsiyesi olan var mı?
tabi hocam buyrunSelam ben 2021 döneminde mezun oldum (2087. SAY) sonrasında 2022 yılında sınava hazırlanan 3 kişiye özel koçluk verdim 2 tanesi tıp kazandı ( kalan 1 kişi dönem ortasında bıraktı benimde işler yoğunlaştığı için yeni yer açmadım.). Fakat sınav koçluğu vermeyi düşünmüyorum sebebi ise artık biraz uzak kalmış gibi hissediyorum. Bu sebepten onun yerine sana bir koçta neler araman gerektiğini söyleyebilirim
seray ablayı öneririm zaten bayağı da iyi hatta buraya instagramını bırakayım sen görüş hocamAlıntıyı görüntüle
YKS Sonucum yukarıda görüldüğü gibi. Tıp idealim olduğu için mezuna bıraktım ve 2 haftadır AYT Matematik kampı yapıyorum. Yani çalışmaya başladım bile. Online koçluk tavsiyesi olan var mı?
www.instagram.com