Nurrest
80+
Yapay zeka destekli bir şeyler eklemeye calıs bence farklı olmasını ıstıyorsan.Artı puan hesaplama botu eklehocam bu komsepte baya site var zaten osym soruları kendi sitesinde yayınlıyor direk oraya yönlendiriyorum birkaçını.
yapay zeka ekleyeceğim zaten yapay zeka destekli pdf bulma seviyeni yapay zekaya girceksin. sana uygun kitabı söylicek.Yapay zeka destekli bir şeyler eklemeye calıs bence farklı olmasını ıstıyorsan.Artı puan hesaplama botu ekle
hocam sistemi dün tasarladım her şey tamam değil pdf yükleme işi zaman alıyor onu otomasyon şeklinde yapcam telegramdaki guruplardan direk çekcek kitapları.iyi hoş ama paylaşmanız legal değil muhtemelen özellikle yayınların kitaplarını falan paylaşmadığınız sürece talep de olmayacaktır
yayınlardan telif yersiniz muhtemelenhocam sistemi dün tasarladım her şey tamam değil pdf yükleme işi zaman alıyor onu otomasyon şeklinde yapcam telegramdaki guruplardan direk çekcek kitapları.
Bu illegal oluyor bilgin olsun
Hocam bir mobil projemiz var ve ösym'e dilekçe yolladık sonucu bekliyoruz ki yapalım diye. Direkt kullanımda sonradan bile olsa başın çok ağrıyabilir. Kaldıki zamanında yks için çalışırken soru çözümlerinde kullanan bir hoca yıllar sonra tebliğ aldığını açıklıyordu videoda.
dümeni farklı projeye çevirdim. şimdilik site kapalı kalcak.Bu illegal oluyor bilgin olsun