Neler Yeni

YKS Öğrencisiyim Whatsapp destekli tuşlu önerisi

enesbas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
ENES BAŞ
Bütçe
3000
selamlar yks öğrencisiyim malum 4 ay kaldı ve ben telefona kendimi kaptırmaya stresten kaynaklı sosyal medya yönelimine başladım bu konuda araştırdım ki wp ye giren tuşlu cihazlar varmış KAİOS işletim sistemli ve Android sistemliler varmış fakat araştırmalarım sonucunda ülkemizin kaios desteklemediğini öğrendim ve buraya bilgi topalama geldim zaten öğrenciyim 3-4 bin max çıkarırım android sistemlilerin 2. elleri var adam pubg oynuyor ki tiktoka instagrama hayli hayli girer bi manası kalmaz bu konuda böyle bi kafa karışıklığım var önerileriniz nedir (kısıtlamalar dışında önerşi verin sadece telefon lütfen!)

chade

80+ Bronze
whatsapp kullanmak zorunda mısın? direkt tuşlu telefon almak daha mantıklı gibi duruyor

Aykut D.

80+ Gold
Ucuzundan tuşlu al geç derim .

enesbas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
ENES BAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
koçluk yaptığım için ve aynı zamanda işim var müşterilerim yazıyor ne kadar ders çalıştığımı bilselerde ayda 1-2 önemli whatsapp mesajı alıyorum evet şart

chade

80+ Bronze
koçluk yaptığım için ve aynı zamanda işim var müşterilerim yazıyor ne kadar ders çalıştığımı bilselerde ayda 1-2 önemli whatsapp mesajı alıyorum evet şart
telefonundaki tüm uygulamaları sil bi whatsapp kalsın. telefonu da ailene ver. sadece işin olduğunda sana versinler geri kalan zamanda telefon onlarda kalsın. boşa telefon masrafı yapma, gerek yok.

enesbas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
ENES BAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek çare
telefonundaki tüm uygulamaları sil bi whatsapp kalsın. telefonu da ailene ver. sadece işin olduğunda sana versinler geri kalan zamanda telefon onlarda kalsın. boşa telefon masrafı yapma, gerek yok.
gibi gözüküyor ama bu beni 4 ayda baya zorlayacak bakalım bu konuyu burada açık bırakıyorum bilgisi olanlar yazarsa süper olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,045
Üyeler
167,041
Son üye
ceyaga
Top Bottom