Neler Yeni

Yks sayısal ders çalışma programı önerisi

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Talha
11. sınıf anadolu lisesi sayısal öğrenciyim sabah 8 giriş 15 50 çıkış 1 saat eve gidiş derken saat 5 i rahat buluyor okuldan doğru düzgün verim alamıyorum hocalar berbat tüm sayısal dersler 3 gün üst üste (pazartesi salı çarşamba tamamen sayısal dersler) bok gibi bir düzen asla verim alamıyorum ne öğrendiysem şu zamana kadar evde öğrendim okuldan eve gelincede neye çalışacağımı bilemiyorum biyolojim kimyam fiziğim matematiğim hepsi orta seviyede ne kötüyüm ne iyiyim matematikte çok tyt eksiğim var bu yüzden zorlanıyorum bi yandan da 11 konularınıda kaçırmak istemiyorum günlük neye çalışacağımna karar veremiyorum sabahtan akşama kadar okulda yorulduğum için evde de fazla çalışamıyorum çarşamba gününden sonra bütün dersler boş ingilizce tarih vs var o günlerde okulda test çözmeye çalışıyorum kısacası bana program lazım

thehexxit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yiğit Dikmen
11. sınıf anadolu lisesi sayısal öğrenciyim sabah 8 giriş 15 50 çıkış 1 saat eve gidiş derken saat 5 i rahat buluyor okuldan doğru düzgün verim alamıyorum hocalar berbat tüm sayısal dersler 3 gün üst üste (pazartesi salı çarşamba tamamen sayısal dersler) bok gibi bir düzen asla verim alamıyorum ne öğrendiysem şu zamana kadar evde öğrendim okuldan eve gelincede neye çalışacağımı bilemiyorum biyolojim kimyam fiziğim matematiğim hepsi orta seviyede ne kötüyüm ne iyiyim matematikte çok tyt eksiğim var bu yüzden zorlanıyorum bi yandan da 11 konularınıda kaçırmak istemiyorum günlük neye çalışacağımna karar veremiyorum sabahtan akşama kadar okulda yorulduğum için evde de fazla çalışamıyorum çarşamba gününden sonra bütün dersler boş ingilizce tarih vs var o günlerde okulda test çözmeye çalışıyorum kısacası bana program lazım
Şuan tyt yi cok onemseme 11 konularıni adam gibi bitir

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
11. sınıfta tek derdin 11. sınıf olacak.
Eğer ben 11 konularında çok iyiyim diyemiyorsan şu an bi' tyt temeli oluşturmaya çalışma. Bununla yazın uğraşırsın.
11 Ayt nin temeli. Meyvesini 12 de alacaksın.
Şu an disiplinli çalışmayı öğren en temelde. Bu bile seni bir sürü insandan ayırır. Her gün düzenli ve disiplinli çalışmak önemli.3-5 saat olması önemli değil önemli olan süreklilik.
Bildiğim kadarıyla 2 haftalık tatil bulunuyor kışın.Ben 11 deyken orayı bi' geri dönüş fırsatı olarak kullanıp 1. dönemi tamamen baştan çalışmıştım,konu kaçırmamak için. Eğer şu ana kadar pek dersleri takip etmediysen benzer bi' program oluşturabilirsin.Buradan bi' program bekleme kimseden.Kimse seni senden daha iyi tanıyamaz sonuçta.Kendi eksiklerini kendin belirle kendi programını kendin yap.
Ben 11'deyken okulu elimden geldiğince suyunu çıkarana kadar kullanır eve geçince de bulduğum tüm boş vakti çalışmaya ayırırdım(uyku hariç, ondan ödün verme.)
Okuldan alabildiğini al kalanını bireysel çalışmanla götür. Tatilde eksiklerini kapatıp 2. dönemde kendi gelişimine odaklandığın(okulu takip etmeksizin) bir program yap. Eğer okuldan verim almıyorsan.
Başarılar ^^

Top Bottom