Neler Yeni

YKS Soru Kitapçık Numarasını Kodlamayı Unuttum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emir Yılmaz
Hocam bizde de kodlayın demediler ama benim ilk işim kodlamak oldu. En az 10 defa kontrol etmişimdir orayı.
Hocam Cimere Yazdım Dediğim Gibi Yukarıdaki ÖSYM Metninde Karekod İle Okunuyor Yazıyor.

Örümcek Adam

80+ Bronze
o alıntı yaptığın metin nerede? soru kitapçığını kodlamadıysan,altındaki doğru işaretledim yerini doldurmazsan geçersiz.

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer
Bugün TYT Sınavında Optikdeki Soru Kitapçığı Numarasını Kodlamayı Unuttum. Görevlilerde Uyarı Yapmadı. Bazı Kaynaklarda Kitapçık Üzerindeki Karekod İle Sınav Kitapçığınız Okunabiliyor Yazıyor.

Detaylı Bilgisi Olan Yardım Edebilirmi Sınavım Boşa Yanmasın
Bugün sınavda biri doğru kodladım kutucuğunu doldurmamış çocuk yalvarsa da görevli izin vermedi geçmiş olsun yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emir Yılmaz
Bugün sınavda biri doğru kodladım kutucuğunu doldurmamış çocuk yalvarsa da görevli izin vermedi geçmiş olsun yani
Cimere Yazdım Dediğiniz Gibi Geçersiz Olursa Geçmiş Olsun , Zaten Pek Gidesim Yoktu Üstüne Bu Oldu

Rahruma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak Murat
Bugün TYT Sınavında Optikdeki Soru Kitapçığı Numarasını Kodlamayı Unuttum. Görevlilerde Uyarı Yapmadı. Bazı Kaynaklarda Kitapçık Üzerindeki Karekod İle Sınav Kitapçığınız Okunabiliyor Yazıyor.

Geçmiş olsun

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
sende para var gibi sen kıbrısta felan okursun en kötü

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

Sınavın boşa gitmiş :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Yunus
Görevliler Uyarı Fln Yapmadı Acaba En Son Kontrol Etmişlermidir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca
Sayın ilgili,

Salon görevlileri tarafından adaya dağıtılan kitapçık üzerinden çıkarılarak salon tutanağına yapıştırılan “karekod etiketi” uygulamasıyla, adayların sınavda kullandığı soru kitapçığı ve cevap kağıdı eşleştirilmesi ile cevap kağıdına soru kitapçık kodunu hatalı/eksik kodlayan ya da kodlamayı unutan adayların mağduriyetlerinin giderilmesi amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda, başkanlığımız tarafından uygulanan sınavlarda kendi adına düzenlenen cevap kağıdını/kağıtlarını kullanan adayların, cevap kağıdı ve soru kitapçığı üzerinde doldurmaları gereken alanlardaki bilgileri hatalı/eksik yazmaları durumunda gerekli inceleme ve değerlendirme başkanlığımız tarafından yapılmaktadır.

Bilgilerinize sunulur.

ÖSYM başkanlığı.
Kodlama yapmamak gibi durumlar da ÖSYM sınav adayının sınavını iptal etme hakkını elinde tutar. QR koda gelince de ÖSYM başkanlığı her ne kadar böyle bir açıklama yapmış olsa da üst üste geçen kağıtlar ulaşım tamamlanıncaya kadar QR kodlara zarar verme ihtimali taşır. Eğer kişinin QR kodunda bir siliklik gibi durum söz konusu olur ile sınavı geçersiz sayılır. İnş sıkıntı yaşamazsın kardo.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emir Yılmaz
Kodlama yapmamak gibi durumlar da ÖSYM sınav adayının sınavını iptal etme hakkını elinde tutar. QR koda gelince de ÖSYM başkanlığı her ne kadar böyle bir açıklama yapmış olsa da üst üste geçen kağıtlar ulaşım tamamlanıncaya kadar QR kodlara zarar verme ihtimali taşır. Eğer kişinin QR kodunda bir siliklik gibi durum söz konusu olur ile sınavı geçersiz sayılır. İnş sıkıntı yaşamazsın kardo.
ÖSYM yi Aradım Ve Karekod Olduğu İçin Sınavınız Geçerli Olur Sıkıntı Etmeyin Dediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,400
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom