Neler Yeni

YKS'ye girip test kitabi alacak bütçesi olmayan konuya baksın

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,644
Arkadaşlar geçmişte 3 sefer falan yks girdim. Bu sene son girişimdi Allah in izniyle üniversiteye gidicem açıktan veya uzaktan egitim. Gerçekten bütçesi olmayan ve ihtiyacı olan arkadaşlara çözemediğim veya az kısmını çözdüğüm testleri vereceğim. İstanbul içi Esenler'den alabilecek varsa gelsin alsın. Bana özelden yazabilir. 20-25 ten fazla kitap var. Biri gelip alsın boşuna geri dönüşüme gitmesinler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçmişte 3 sefer falan yks girdim. Bu sene son girişimdi Allah in izniyle üniversiteye gidicem açıktan veya uzaktan egitim. Gerçekten bütçesi olmayan ve ihtiyacı olmayan arkadaşlara çözemediğim veya az kısmını çözdüğüm testleri vereceğim. İstanbul içi Esenler'den alabilecek varsa gelsin alsın. Bana özelden yazabilir.
Aynı şekilde İstanbul mehmet akife gelebilecek varsa bende verebilirim.

Arkadaşlar geçmişte 3 sefer falan yks girdim. Bu sene son girişimdi Allah in izniyle üniversiteye gidicem açıktan veya uzaktan egitim. Gerçekten bütçesi olmayan ve ihtiyacı olan arkadaşlara çözemediğim veya az kısmını çözdüğüm testleri vereceğim. İstanbul içi Esenler'den alabilecek varsa gelsin alsın. Bana özelden yazabilir. 20-25 ten fazla kitap var. Biri gelip alsın boşuna geri dönüşüme gitmesinler.
Aynı şekilde İstanbul mehmet akife gelebilecek varsa bende verebilirim.
Yapacak birsey yok ...
yardım entmenize sevindim halk eğitim merkezşerine bırakabilirsiniz sınava yönelik kurslar açıyorlar oralara bırakırsanız orada ihtiyaç sahibi öğrencilere verirler veya milli eğitim müdürlüklerine

yardım entmenize sevindim halk eğitim merkezşerine bırakabilirsiniz sınava yönelik kurslar açıyorlar oralara bırakırsanız orada ihtiyaç sahibi öğrencilere verirler veya milli eğitim müdürlüklerine
Saol kankam denerim ama muhtemelen milli eğitim vs uğraşmaz, halk eğitim mantıklı.

Geri