Yoğun bakimda biri icin ne okunur

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
558
Normalde pek böyle hasta birileri için dua eden biri değilim yaklaşık 5 senedir de kuran okumuyorum. Çok yakın bir akrabam ağır yaralı yoğun bakımda doktorlar uğraşıyorlar bizim elimizden birsey gelmiyor bari kendisi için kuran okuyayım diyorum çok bilgisizim bu konuda ne okumam lazım ve nasıl niyet etmem lazım yeri burası değil ama soracak kimsem yok yani ya chat gpt ya burası

Normalde pek böyle hasta birileri için dua eden biri değilim yaklaşık 5 senedir de kuran okumuyorum. Çok yakın bir akrabam ağır yaralı yoğun bakımda doktorlar uğraşıyorlar bizim elimizden birsey gelmiyor bari kendisi için kuran okuyayım diyorum çok bilgisizim bu konuda ne okumam lazım ve nasıl niyet etmem lazım yeri burası değil ama soracak kimsem yok yani ya chat gpt ya burası
Hocam sure okumak yerine dua etsen daha iyi olur aslında

Hocam sure okumak yerine dua etsen daha iyi olur aslında
Dua ediyoruz zaten ya normalde böyle takıntılarım yoktur pek inancimda yoktu hasta birine sure okumanın iyilestirecegine ama çaresiz kalınca insan yapabileceği herseyi yapmak istiyor

Dua ediyoruz zaten ya normalde böyle takıntılarım yoktur pek inancimda yoktu hasta birine sure okumanın iyilestirecegine ama çaresiz kalınca insan yapabileceği herseyi yapmak istiyor
Sizde haklısınız hocam annanem kanser benimde fazla da zamanı kalmadı gibi dua falan ediyodum onları da bıraktım artık

Sizde haklısınız hocam annanem kanser benimde fazla da zamanı kalmadı gibi dua falan ediyodum onları da bıraktım artık
Çok geçmiş olsun bizim hasta çok genç ya motorsiklet kazasi geçirdi gerçekten sabredilecek gibi değil hepimiz yıkıldık

Hangi hastane de yatito geçmiş olsun eğer tanıdığınız bı tarikatlara merakı olan veya bı tarikata giden tanıdığınız varsa ondan rica edin hatim indirsinler veya bı hafızlık kursuna gidip ricada bulunabilirsin eğer durukun varsa çikolata vs dagitirsin teşekkür niyetine

Allah’ın dini İslam'da ölü ve hasta arkasından Kuran sureleri okunmaz. Allah ibadetleri emretmiş, Resulü de nasıl yapılacağını öğretmiştir. Allah Resulü hiçbir zaman ne eşi ne çocuğu ne de hasta arkasından Kurandan sure okumamıştır. Kim İslam'da olmayan bir uygulamayı yaparsa o reddedilir. Bunun ismi Kuran ya da namaz olsun bu böyledir. Hasta için Allah Resulü hayır ve şifa duada bulunmuş, yanında iken hastalığın günahlara kefaret olduğunu belirtmiş ve yakınlarına teselli vermiştir.

Geçmiş olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun

Hangi hastane de yatito geçmiş olsun eğer tanıdığınız bı tarikatlara merakı olan veya bı tarikata giden tanıdığınız varsa ondan rica edin hatim indirsinler veya bı hafızlık kursuna gidip ricada bulunabilirsin eğer durukun varsa çikolata vs dagitirsin teşekkür niyetine
2026 yılında hala tarikatlardan medett uman var, insan gerçekten hayret ediyor. Standart doktorların bilmediği deneysel bir tedavi yöntemini mi biliyor tarikattakiler?

2026 yılında hala tarikatlardan medett uman var, insan gerçekten hayret ediyor. Standart doktorların bilmediği deneysel bir tedavi yöntemini mi biliyor tarikattakiler?
tarikatlardan medet unmuyorum arkadaş dini şekilde nasıl yardım edebilirim diye sormuş bende tarikatların gurupları oluyor varsa tanıdığın soyle hatim indirsinler dedim konuyu sanki ben tarikatlara git muska yapsınlar vs gibi yorumlamışsın sen hatim indirmek ne demek belki onu bile bilmiyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri