Neler Yeni

Yardım Yolculuk İçi̇n Sağlam Bi̇r Navi̇gasyon Programi Öneri̇si̇

cagriunveren

80+ Bronze
Dostlar merhaba,
Bugün akşam yolculuğa çıkacağım ve bilmediğim bir yol. Bildiğiniz üzere yolculuklar için navigasyon programları çok önemli ve bazı navigasyon programları hatalı yönlendirmeler yapabiliyor. Önerebileceğiniz sağlam ve güzel bir navigasyon programı var mı?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Dostlar merhaba,
Bugün akşam yolculuğa çıkacağım ve bilmediğim bir yol. Bildiğiniz üzere yolculuklar için navigasyon programları çok önemli ve bazı navigasyon programları hatalı yönlendirmeler yapabiliyor. Önerebileceğiniz sağlam ve güzel bir navigasyon programı var mı?
çoğu kişi yandex'in navigasyonunu çok seviyor

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,851
İsim
Akın Taşkan
Google haritalar kullanıyorum ben memnunum. Çok uzun yolculuklara çıkmadım ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google haritalar kullanıyorum ben memnunum. Çok uzun yolculuklara çıkmadım ama.
Tek handikapı çok küçük sokakları yanındaki büyük sokaklara bağlayıp tek sokak gibi gösteriyor.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
Biz google haritaları kullanıyoruz ama bazen uyanık olmak gerekiyor dönmeden bazen 1 saniye önce söylüyor veya sağdan git diyor gidiyorsun sonra yeni rota bulunuyor diyor ama yinede iyi yani

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani çoğu araba kullanıcısı seviyor ama tartışılır
Kişiden kişiye değişir yani :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biz google haritaları kullanıyoruz ama bazen uyanık olmak gerekiyor dönmeden bazen 1 saniye önce söylüyor veya sağdan git diyor gidiyorsun sonra yeni rota bulunuyor diyor ama yinede iyi yani
Evet ya google maps'teki o olayı sevmiyorum işte :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Salu

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Hocam Kırklareli'den Fethiyeye Yandex Navi ile gittim ancak bazı yerlerde Google Maps kullandım. Yandex Navi'nin en güzel özelliği kestirme yolları ve kısa yolları güncel olarak sana söylemesi indirdiğin zaman ancak benim en sevmediğim yönü bazen öyle kestirme sokaklara sokuyor ki daracık alakasız yerlere giriyorsun veya çok farklı yerlerden dolandırıyor. Yaklaşık 4 Bin kilometre boyunca bir kaç sorun haricinde sorunsuz denebilecek şekilde gittim geldim ayrıca turistik yerlere de oradan bakıp araştırmalarımı yaptıktan sonra girdim çıktım. Radar olayı güzel bazı yerlerde yardımcı oluyor. Ben Yandex Navi'ye bir şans vermenizi ancak Google Maps'ten şaşmamanızı öneririm. :)

Ayrıca yolda kamp atmalık yerler vs. ararsanız, aracınızı koyacak yer gibi şeyler ararsanız mükemmel bir uygulama olan karavancıların da çok sevdiği park4night uygulamasını kesinlikle telefonunuza yükleyin derim.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam kaç kere İstanbul'dan Ankara'ya gidip geldik en kararlı olanı Yandex navigasyon oldu.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Hocam Kırklareli'den Fethiyeye Yandex Navi ile gittim ancak bazı yerlerde Google Maps kullandım. Yandex Navi'nin en güzel özelliği kestirme yolları ve kısa yolları güncel olarak sana söylemesi indirdiğin zaman ancak benim en sevmediğim yönü bazen öyle kestirme sokaklara sokuyor ki daracık alakasız yerlere giriyorsun veya çok farklı yerlerden dolandırıyor. Yaklaşık 4 Bin kilometre boyunca bir kaç sorun haricinde sorunsuz denebilecek şekilde gittim geldim ayrıca turistik yerlere de oradan bakıp araştırmalarımı yaptıktan sonra girdim çıktım. Radar olayı güzel bazı yerlerde yardımcı oluyor. Ben Yandex Navi'ye bir şans vermenizi ancak Google Maps'ten şaşmamanızı öneririm. :)

Ayrıca yolda kamp atmalık yerler vs. ararsanız, aracınızı koyacak yer gibi şeyler ararsanız mükemmel bir uygulama olan karavancıların da çok sevdiği park4night uygulamasını kesinlikle telefonunuza yükleyin derim.
4k km nerede yaptın ya. İstanbul Erzincan arası 1.300 km.

Yandex Navi en iyisidir çevrimiçi olarak. Daha hatasız, daha stabil ve daha nokta atışı verirler gösteriyor. Google maps GPS de yolları birleştiriyor ya da seni yan yolda olmana rağmen ana yolda gösteriyor çoğunlukla. Benim başıma hep geliyor. Deneyimsel konuşuyorum.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Nedense bir tek ben iphone navigasyonunu seviyorum diğer hiçbir navigasyonu beğenemedim daha

Top Bottom