Neler Yeni

Yardım Yolculuk İçi̇n Sağlam Bi̇r Navi̇gasyon Programi Öneri̇si̇

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,716
İsim
misfit
Genelde Yandex Navigasyon kullanıyoruz. Hiç yanıltmadı şu ana kadar, gayet stabil çalışıyor.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
4k km nerede yaptın ya. İstanbul Erzincan arası 1.300 km.

Yandex Navi en iyisidir çevrimiçi olarak. Daha hatasız, daha stabil ve daha nokta atışı verirler gösteriyor. Google maps GPS de yolları birleştiriyor ya da seni yan yolda olmana rağmen ana yolda gösteriyor çoğunlukla. Benim başıma hep geliyor. Deneyimsel konuşuyorum.
Kırklareli Fethiye aşağı yukarı 1.5 k zaten gidişim tuttu. Direk Fethiye'ye gitmedim dostum. Geze geze sadece gitmem 1 haftayı buldu benim. :D
Etraftaki yerleri de gezmeyi tercih ettim bayağı bir beğendiğim yerler oldu ege tarafında. Dediğim gibi bayağı bir gezdiğim için dönene kadar 4 Bin kilometreyi devirdim. Yandex candır. :)

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Bir navigasyonu ne kadar çok kişi kullanıyorsa o kadar iyidir.Çünkü 1 kişi 1 bilgi demek. Türkiyede yandex tercih ediliyor. Fakat tercih size kalmış.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Kırklareli Fethiye aşağı yukarı 1.5 k zaten gidişim tuttu. Direk Fethiye'ye gitmedim dostum. Geze geze sadece gitmem 1 haftayı buldu benim. :D
Etraftaki yerleri de gezmeyi tercih ettim bayağı bir beğendiğim yerler oldu ege tarafında. Dediğim gibi bayağı bir gezdiğim için dönene kadar 4 Bin kilometreyi devirdim. Yandex candır. :)
Çok oyalanarak gitmişsin. Kırklareli Fethiye arası 1k falandır. Gezerek 1.5 olur ama. 1 hafta da çok ya. Türkiyeyi gezersin o süreyle :) Biz istanbuldan 10 saatte gitmiştik geçen yaz.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Çok oyalanarak gitmişsin. Kırklareli Fethiye arası 1k falandır. Gezerek 1.5 olur ama. 1 hafta da çok ya. Türkiyeyi gezersin o süreyle :) Biz istanbuldan 10 saatte gitmiştik geçen yaz.
Bayağı oyalandım gittiğim yerlerde kalarak geziyorum hocam. Tamamen aradan çıkarttım direk fethiye olsa amacım zaten oraya basar giderdim de çevreyi de gezmek hoşuma gidiyor.

Top Bottom