Kırklareli Fethiye aşağı yukarı 1.5 k zaten gidişim tuttu. Direk Fethiye'ye gitmedim dostum. Geze geze sadece gitmem 1 haftayı buldu benim.4k km nerede yaptın ya. İstanbul Erzincan arası 1.300 km.
Yandex Navi en iyisidir çevrimiçi olarak. Daha hatasız, daha stabil ve daha nokta atışı verirler gösteriyor. Google maps GPS de yolları birleştiriyor ya da seni yan yolda olmana rağmen ana yolda gösteriyor çoğunlukla. Benim başıma hep geliyor. Deneyimsel konuşuyorum.
Çok oyalanarak gitmişsin. Kırklareli Fethiye arası 1k falandır. Gezerek 1.5 olur ama. 1 hafta da çok ya. Türkiyeyi gezersin o süreyle Biz istanbuldan 10 saatte gitmiştik geçen yaz.Kırklareli Fethiye aşağı yukarı 1.5 k zaten gidişim tuttu. Direk Fethiye'ye gitmedim dostum. Geze geze sadece gitmem 1 haftayı buldu benim.
Etraftaki yerleri de gezmeyi tercih ettim bayağı bir beğendiğim yerler oldu ege tarafında. Dediğim gibi bayağı bir gezdiğim için dönene kadar 4 Bin kilometreyi devirdim. Yandex candır.
Bayağı oyalandım gittiğim yerlerde kalarak geziyorum hocam. Tamamen aradan çıkarttım direk fethiye olsa amacım zaten oraya basar giderdim de çevreyi de gezmek hoşuma gidiyor.Çok oyalanarak gitmişsin. Kırklareli Fethiye arası 1k falandır. Gezerek 1.5 olur ama. 1 hafta da çok ya. Türkiyeyi gezersin o süreyle Biz istanbuldan 10 saatte gitmiştik geçen yaz.