Hata tabii ki bende geç gittim ama kağıtta edebiyat fakültesi yazıyodu gittim edebiyat fakültesine burası eski bina yenisine gidiceksin 100 metre aşşağıda dediler yenisinde iletişim fakültesi yazıyormuş yolda kapıyı kapattılar nerden bilebilirdimki yanlış binaya gitmeden yenisinin orada olduğunu.Geç kalmasaydın. 1 sene boyunca kaçıncı dakikadan sonra alınmayacağın söyleniyor.
tyt ye girmeden diğer sınavların puanı hesaplanmıyor diye okudum diğer sitelerde ne kadar doğru bilmiyorumayt'ye girebilirsin üniversitede okursun . geçmiş olsun bu arada
Tytyi kaçırdıysan aytye giremez sin büyük geçmiş olsunAyt ve ydt ye girsem üniversite okuyabiliyormuyum okadar çalıştım boşa gitti
Hata tabii ki bende geç gittim ama kağıtta edebiyat fakültesi yazıyodu gittim edebiyat fakültesine burası eski bina yenisine gidiceksin 100 metre aşşağıda dediler yenisinde iletişim fakültesi yazıyormuş yolda kapıyı kapattılar nerden bilebilirdimki yanlış binaya gitmeden yenisinin orada olduğunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tyt ye girmeden diğer sınavların puanı hesaplanmıyor diye okudum diğer sitelerde ne kadar doğru bilmiyorum
hata bende derken aynısını anlatmak istedimSınavdan önce nerede gireceğim belirleniyor zaten, önceki birkaç gün içinde zahmet edip okula gidebilir bakardın.
Bu sayede sınav günü şaşırmadan direkt okuluna girmiş olurdun.