Yönetici Ekibi Ve Saygı Değer Üyeler

Bu Şekilde Yazman Beni Onurlandırdı Efendim, Allah Razi Olsun Yorum İçin De Ayrı Teşekkür Ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O Onur Bana Ait Efendim Sağ Olun !
rica ederim efendim iyi forumlar

Bu değerli konularınız için şahsen ben ayrı teşekkür ederim hocam. Biraz da olsa farklı çeşit konular türemiş oldu.

dedi her konunun altına boş yapan şahıs

Dostum takıldığım şu: neden her kelimenin baş harfi büyük?
Piskiyatristen ağır laflar

Selamünaleyküm İlk Önce..

Saygı Değer Yönetici Ekibi Ve Saygı Değer Üyeler Bu Sefer Herhangi Bir ' Konu Veya Bir Paylaşım ' Yapmayacağım Konuyu Açma Sebebim Hem Üyelere Hemde Yönetici Ekibine Sonsuz Teşekkür Ederim..

Açmış Olduğum Konuların Altına Da Çoğu Arkadaşlar ' Beğeni Atıp - Yorum Yazıyorlar ' Tüm Arkadaşlara Minnettarımı Sunuyorum Açmış Olduğum Konuların Altına ' Güzel Dileklerinizi Sunuyorsunuz ' Bu Da Beni Daha Çok Onurlandırıyor.. Tekrardan Tüm Arkadaşlara Ve Yönetici Ekibine Sonsuz Minnettarımı Sunuyorum...

SAYGILARIMLA..
G0KTÜRK

Herkese İyi Forumlar , Hayırlı Akşamlar Dilerim...
Seni ilk defa görüyorum bundan sonra güzel günler geçirmeyi diliyorum

nasıl alışkanlık edindin öyle yazmayı helal olsun ve gerçekten konuların kaliteli.

Veda konuşması gibi olmuş hocam. Çok iyi konular açıyorsunuz, başarılar

Hocam neden büyük yazmasın
Alışkanlık Olmuş Dostum Bende Tek Yorum Kısmına Bu Şekilde Yazıyorum Onun Dışın'da Küçük Harfler Kullanıyorum..

nasıl alışkanlık edindin öyle yazmayı helal olsun ve gerçekten konuların kaliteli.
Vallahi , Bu Konu Hakkında Yorum Yapamayacağım Dostum Çünkü Bende Bilmiyorum Neden? Veya Nasıl? Alışkanlık Edindiğimi

Veda konuşması gibi olmuş hocam. Çok iyi konular açıyorsunuz, başarılar
Allah Razi Olsun Dostum , Bu Şekilde Düşünmen Açıkcası Benı Onurlandırdı Teşekkür Ederim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,654
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri